vineri, 21 decembrie 2012

ALGA AFA, acest miracol al naturii


Alga AFA este una din componentele de bază ale produsului Biostem Activator

Algele, originea vieţii şi sursă excepţională de nutrienţi


Algele sunt originea vieţii pe pământ. Sunt plante fără rădăcini şi fără frunze. Multe dintre ele se divid în milioane de părţi într-o singură zi. Algele sunt folosite în prezent ca suplimente alimentare cu cea mai mare densitate de substanţe nutritive, iar cercetătorii care le-au studiat afirmă că pot constitui noi surse pentru alimentaţia mondială în viitor. 

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) sau "floarea ascunsă sub ape", un superaliment miraculos


Alga AFA albastră şi verde creşte într-un singur loc din lume, la o înălţime de 1.400 metri în lacul Klamath, într-o rezervă naturală din Oregon, Statele Unite. Lacul este înconjurat de zone vulcanice într-un peisaj virgin, iar alga AFA creşte într-un peisaj mirific, în apă dulce. Orice încercare de a creşte această algă în alt loc din lume a eşuat, deoarece alga AFA nu se poate adapta altor condiţii de mediu.
Alga AFA, datorită conţinutului său enorm de substanţe nutritive şi vitale: 22 aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esenţiali), minerale,  clorofilă, proteine şi vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E, acid folic, biotină, beta-carotină) este un supliment nutritiv ideal şi constituie o sursă excelentă de agenţi antioxidanţi, antiinflamatorii şi molecule neuroregeneratoare.
 

Acţiuni terapeutice ale Alga AFA


Alga AFA: un anticancerigen natural redutabil


Studii recente indică faptul că clorofila poate juca un rol semnificativ antimutagenic şi anticancerigen

Este ştiut faptul că orice organism uman conţine între 200 şi 1000 de celule canceroase, însă acestea sunt în permanenţă ţinute sub control de către sistemul imunitar. Alga AFA ajută organismul să necrozeze tumorile maligne şi să le elimine din corp. De asemenea, algele AFA sunt de un real ajutor în cazul chimioterapiei sau radioterapiei folosite în cancer, prevenind şi combătând efectele lor secundare.

Principiul activ din alga AFA, ficocianina, este şi una dintre cele mai puternice arme perfect naturale contra leucemiei, ajutând la prevenirea mutaţiilor celulare din măduva spinării, stimulând producţia de hematii şi de leucocite, fiind un adjuvant important în cazul leucemiei acute sau cronice.

Alga AFA oxigenează celulele, creşte nivelul global de energie al organismului şi ne ajută să dobândim niveluri ridicate de sănătate fizică şi mentală


Alga AFA ne întăreşte sistemul imunitar şi contribuie la îmbunătăţirea proceselor de detoxifiere şi de vindecare a corpului. Dezintoxică organismul de metalele toxice precum plumbul, activează şi regenerează metabolismul celular. Astfel, Alga AFA are un rol major în prevenirea bolilor grave precum cancerul, leucemia, diabetul şi bolile degenerative ale sistemului nervos.
De asemenea, stimulează producţia de enzime digestive şi prin aceasta are un efect terapeutic maxim asupra stomacului, ficatului şi pancreasului. Datorită clorofilei, alga Afa acţionează în interiorul intestinelor ca un mediu probiotic şi contribuie la menţinerea echilibrului şi sănătăţii florei intestinale şi ajută astfel în prevenirea şi ameliorarea simptomelor cauzate de o aciditate mărită a organismului: reumatism, artrită, alergii, eczeme, acnee şi diabet.

Alga Afa, o veritabilă hrană pentru creier


Beneficiile algei AFA se percep mai ales la nivelul sistemului nervos, unde acţionează ca un puternic antidepresiv. Acest lucru se datorează concentraţiei semnificative de feniletilamina din alga AFA. Acest compus organic, cunoscut ca « molecula iubirii » sau « molecula bucuriei », este produsă de creierul nostru atunci când suntem fericiţi, liniştiţi sau îndrăgostiţi.

Cei 22 aminoacizi esenţiali existenţi în alga AFA sunt extrem de importanţi în mentinerea integrităţii morfologice şi funcţionale a creierului. Mai mult, datorită actiunii sale puternic antioxidante, aceasta alga previne aparitia proceselor degenerative la nivelul creierului şi a sistemului nervos – prevenirea maladiei Alzheimer si a maladiei Parkinson.
Alga Afa hrăneşte creierul cu proteine de înaltă calitate care reînnoiesc şi repară transmiţătorii neuronali. Acizii glutamici contribuie la întărirea memoriei, a capacităţii de concentrare şi a îmbunătăţirea atenţiei.
Un efect remarcabil de stimulare a ţesutului nervos se poate obţine prin alternarea curei cu alga AFA cu un tratament cu lăptişor de matcă, care este ştiut că are reale  efecte de stimulare a regenerării ţesutului nervos.

Alga Afa, stimulent excepţional al sistemului imunitar


Conform unui studiu ştiinţific efectuat de Universitatea din Illinois, alga AFA provoacă o mobilizare aproape imediată a globulelor albe, ceea ce permite organismului să răspundă instantaneu unui atac (o infecţie virală, de exemplu). Componenta activă responsabilă de acest efect este o polizaharidă care are proprietatea de a stimula macrofagele, celulele din prima linie de apărare a sistemului imunitar.

Studiile ştiinţifice realizate de către Dr. Gitte Jensen, Dr. Donald Ginsberg şi DR. Christian Drapeau, la sfârşitul anilor '80, arată că alga AFA este un stimulent foarte puternic pentru celulele stem din organismul uman, datorită cărora sistemul nervos se poate regenera, iar sistemul imunitar este mult fortifiat mai ales în cazul persoanelor care au dezechilibre imunitare grave precum tuberculoza, hepatite virale, cistite recidivante, pentru persoanele care fac tratamente îndelungate cu antibiotice sau medicamente antiinflamatorii.
       

Alga Afa, un remediu preţios în vindecarea rănilor


Un gram din aceasta algă conţine 50% din cantitatea de vitamina K necesară organismului uman pentru o zi. Vitamina K este responsabilă de procesele de coagulare şi cicatrizare din corpul nostru, fiind absolut esenţială în procesul de vindecare a rănilor. De asemenea, alga AFA este probabil unul din cele mai puternice remedii pentru regenerare celulară, în cazul operaţiilor chirurgicale, rănilor sau arsurilor.

Alga AFA nu are nici o contraindicaţie. Pentru a urma cure cu produse care conțin acest complex, cereți întotdeauna sfatul unui medic avizat.

Niciun comentariu: