marți, 16 aprilie 2013

Cura de purificarea limfei

Cura cu citrice pentru purificarea limfei


Această cură se face de maxim 2-3 ori pe an şi are o durată de 3 zile. Avem nevoie de aproximativ 60 g de sulfat de magneziu (sare amară – are are un puternic efect purgativ) şi o cantitate de 15-20 kg de citrice(portocale, grepfruit, clementine, lămâi, mandarine) – din care vom face suc, după preferinţă şi în orice combinaţie.
Se consumă 2 litri suc de citrice şi 2 litri apă plată sau de izvor, pe zi. Nu se consumă alte alimente.
Procedăm în felul următor:
Dimineaţa, la ora 8.00, dizolvăm o lingură plină de sare amară într-un pahar de apă sau de suc de citrice pe care îl bem pe nerăsuflate.
Apoi, la 8.30, vom bea ½ pahar de suc combinat cu ½ pahar cu apă. În continuare, din 30 în 30 de minute vom bea aceeaşi combinaţie, până la terminarea întregii cantităţi de apă şi suc(în total 4 litri).
Până la sfârşitul zilei, în cazul în care ni se face sete, putem bea apă, după dorinţă; dacă spre seară apare senzaţia de foame, putem consuma un fruct (tot din categoria citrice) sau putem mânca o bucăţică de rădăcină de ţelină.
Cel mai bine este să ţinem această cură în weekend sau în vacanţă, pentru că se produce o purificare puternică şi sulfatul de magneziu va face să mergem de mai multe ori la toaletă în cursul dimineţii.
La început scaunele vor fi normale, apoi acestea vor deveni din ce în ce mai lichide. Este bine să vă spălaţi cu apă călduţă după fiecare eliminare şi să folosiţi o cremă sau un ulei natural pentru a evita iritarea zonei.

Efectele curei cu citrice


Se produce o purificare puternică a limfei şi, întrucât aceasta hrăneşte toate organele, va avea loc o purificare globală a întregului organism şi o eliminare masivă de toxine. Ne vom simţi foarte energizaţi, uşori, euforici, optimişti. Efecte foarte vizibile vor apărea la nivelul pielii, care va deveni fină ca la bebeluşi, vor dispărea impurităţi, pete, coşuri. Se resorb sau se atenuează edeme, inflamaţii, abcese.

Niciun comentariu: