sâmbătă, 1 septembrie 2012

Biostem-mod de administrare


Biostem partea a 6 a

 

Compozitie Biostem

Biostem este alcătuit din două componente, numite Biostem-Protector şi, respectiv, Biostem-Activator. Biostem Protector are rol de detoxifiere şi protecţie celulară, iar Biostem Activator regenerează şi multiplică celulele sănătoase. 

 

Administrarea Biostemului si servirea mesei

Biostemul se administrează dimineata , pe stomacul gol mai întâi o capsulă din primul flacon, Biostem-Protector, iar după 30-60 de minute se administrează o capsulă din cel de-al doilea flacon, Biostem-Activator. Masa va fi cu cel putin 30 min dupa Biostem-Activator, pentru a lasa timp organismului sa asimileze Biostemul.

 Administrarea Biostem.Recomandare medicala

 În funcţie de afecţiuni se poate creşte doza de Biostem, sub recomandare medicală.In cazul in care medicul va recomanda cate  2 capsule pe zi de Biostem, a doua sesiune va fi cel mai bine dupa amiaza , deoarece daca se ia seara e posibil ca somnul sa fie perturbat datorita energizarii intense a Biostemului. Bineinteles in acest caz admistrarea Biostemului se va face tot pe stomacul gol, adica la 2 ore dupa masa.

Recomandari finale la administrarea Biostemului

Este foarte indicat ca in intervalul dintre Biostem-Protector si  Biostem-Activator sa se consume cat mai multe lichide ( apa plata , sucuri proaspete de legume) . In primul rand, pentru a facilita asimilarea elementelor din compozitia Biostemului, care sunt microcristalizate. In al doilea rand pentru a facilita procesul de eliminare a toxinelor declansat de aspectul Protector al Biostemului.

 

 

               Biostem este un produs natural de la Bionatura.

 

 Biostem poate fi comandat din magazinul online Sanatate cu DR. Catalin Luca , pt aceasta apasati aici.

 

Niciun comentariu: