miercuri, 26 septembrie 2012

Drojdia de bere lupta eficient impotriva cancerului




       
Ciupercile vii  din componenta drojdiei de bere sunt un remediu excelent impotriva imbolnavirilor inca din timpuri stravechi ( sumerieni, babilonieni, egipteni).
Cercetari moderne confirma in zilele noastre ca elementele active ale drojdiei de bere sunt o sursa foarte bogata pentru procesele metabolice umane.
Prin 1910 un inginer german ,aflandu-se  intr-o fabrica de bere seara tarziu,  observa in intuneric o luminita radiata de drojdia de bere. Incepu sa se gandeasca la un soi de radiatie si acesta fu momentul in care hotari sa o cerceteze cat mai atent. Astfel afla de beneficiile extradinare asupra corpului uman . Prima experienta a fost o rana externa pe care o trata foarte rapid cu drojdie aplicata pe piele. Dar momentul culminat a fost cand sotia sa se imbolnavi de cancer la san.  El incepu s-o trateze atat intern , cat si extern cu drojdie , si fu in mod miraculos salvata.
Au urmat apoi studiile facute de Profesor Doctor Gioconco Protti , liderul Centrului de tratament al tumorilor in Busto Arsizio. El a descoperit ca ciupercile din drojdia de bere ataca si distrug celulele canceroase.
Concluziile sale i-au trezit intersul si Doctorului Triebel. Acesta a facut  experimente pe 2 loturi de sobolani bolnavi de cancer , dintre care, unuia i-a administrat drojdie de bere.Concluzia a fost ca lotul de sobolani carora li s-a administrat drojdie a trait cu cel putin 2-3 luni mai mult decat celalalt lot. In conditiile in care un sobolan traieste in medie 3 ani, o prelungire de 2-3 luni a fost considerata satisfacatoare.
Au urmat apoi 25 de ani de experimente care au aratat efecte uluitoare asupra pacientilor bolnavi de cancer care care au fost tratati prin iradiere. S-a verificat ca este foarte util sa se inceapa cura cu drojdie de bere inaintea inceperii tratamentului cu radiatii. Efectele negative ale radioterapiei , precum: formarea de ragade cu infectii, deformarea unghiilor si inflamarea lor, hipercheratozele, atrofiile pielii sunt mult diminuate. De asemeni terapia cu drojedie reduce inflamarea gurii si stopeaza caderea parului. Drojdia de bere stimuleaza apetitul, regleaza somnul si peristaltismul intestinal. Protejeaza mucoasa si de aceea ajuta foarte mult in cazurile de cancer la gat sau de esofag .
Dr Ries de la „Asociatia bavareza impotriva cancerului” stabili ca efectele dezastroase ale iradierii sunt vadit reparate de tratamentul cu drojdia de bere. Inflamatiile dispar, pielea se regenereaza .„Nici o metoda de tratament nu s-a dovedit asa eficienta pana acum”, conchide Dr Ries.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Foarte curios. Cea ce am vazut pe website-ul tau despre Blogger: Sanatate cu Doctor Catalin Luca. Biostem si Zeolit la oferta. - Trimiteti un comentariu m-a impresionat. Te felicit pentru conceperea catalinluca.blogspot.com, care e un site care trebuie citita.