marți, 21 august 2012

Zeolitul

Zeolit 3+1 Gratuit. Vezi Oferta

Comenzi la 0728.020.877

ZEOLITUL

 Zeolitul este un mineral aluminosilicat format cu milioane de ani în urmă din interacțiunea dintre lava fierbinte emisă de către vulcani și apa de mare. Denumirea i-a fost data de mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si inseamna ”piatra care fierbe”

Zeolitul recunoscut de medicina moderna

Desi cunoscut de mii de ani în ayurveda( medicina indiana), în medicina chinezeasca și cea  populara ruseasca,  Zeolitul a stat în ”umbra” fiind scos la iveala abia când istoria s-a confruntat cu un moment istoric de răscruce: momentul Cernobil.
Dupa cum ne amintim , accidentul de la Cernobil de acum 20 de ani a fost cel mai mare accident nuclear din istoria umanități. Emisiile de materii radioactive de la centrala atomică au fost de câteva ori mai puternice decât în cazul bombardamentului atomic de la Hiroshima.
Luate prin surprindere, autoritățile au reacționat întârziat, urmarea fiind o noua ”explozie” de cancer și leucemii.Aceasta a forțat statul sa scoată pentru populație medicamente ținute la secret pana atunci pentru a fi folosite în cazul unui eventual război atomic. In acest context , Zeolitul s-a dovedit excepțional. Si aceasta, pentru ca acest mineral acționează ca un adevărat magnet care atrage și scoate din organism metalele grele și materialele radioactive.
A urmat apoi un alt moment. In anii 90,  Secția de Medicină Moleculară a Institutului "Ruder Boskovici" din Zagreb, avea sa se confrunte cu 22 de cățeluși bolnavi de cancer , majoritatea în faza terminala. Când toate soluțiile medicale fuseseră epuizate și nu se mai întrevedea nici o speranță, cățelușilor li s-a administrat Zeolit, iar rezultatul a fost incredibil: la 14 dintre ei tumorile au dispărut. Evenimentul a făcut valuri în lumea medicala, asa încât au urmat zeci de studii pe culturi de celule canceroase, pe culturi de celule ale sistemului imunitar, pe animale de experientă, chiar și de pacienți umani. Concluziile au fost uimitoare:
Zeolitul distruge celulele canceroase, stimulează producția de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programată a celulelor maligne, blochează recepționarea semnalelor de creștere de către tumori, detoxifica organismul. Mai mult, s-a descoperit ca Zeolitul acționează favorabil și în multe alte afecțiuni, cum ar fi infecțiile virale sau bacteriene, bolile intestinului, bolile stomacului, diabetul etc.

Cum se administrează zeolitul


De regula, zeolitul se administrează sub forma de pulbere măcinată foarte fin, pentru a creste suprafață activă a mineralului, sub forma de capsule. O capsulă conține, de obicei, 600 mg de zeolit, administrându-se câte patru astfel de capsule pe zi, ca doza de întreținere ori pentru prevenirea bolilor. În cazul unor afecțiuni deja instalate, cum ar fi cele tumorale, digestive sau metabolice, se administrează câte doua capsule, de patru ori pe zi , pe stomacul gol, cu jumătate de ora înainte de masă, în cure de 3 luni.

         Boli prevenite cu ajutorul zeolitului

Zeolitul are un efect benefic asupra cancerului

Administrarea zeolitului s-a dovedit a fi extrem de benefică pentru prevenirea bolii canceroase, dar și a bolilor tumorale în general. Aceasta pentru ca zeolitul scoate din organism substanțele cu potențial cancerigen. Zeolitul are totodată și efect imuno-stimulator (ajutând organismul să elimine din start celulele maligne), precum și efecte antitumorale directe. Pentru prevenirea cancerului se recomandă cate doua cure cu zeolit pe an, ambele a cate 60 de zile, timp în care se administrează câte o capsula (600 mg) de zeolit, de patru ori pe zi.
  Tratamentele interne cu zeolit și-au dovedit eficienta și în mai multe forme de cancer al pielii (carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scuamoase, melanom). Extern, se aplica pulbere de zeolit pe zonele afectate  de doua ori pe zi.
Pentru detoxifierea cat mai rapida cu zeolit,  se consuma și multe sucuri proaspete de legume (mai ales de morcov, de pătrunjel, sfecla, țelină, varza), cure de clorofila (frunze de pătrunjel, leuștean, țelină, urzică), cereale fierte și mixate (hrișcă, grâu, ovăz, hrișcă). O alimentație corectă, cu un aport nutritiv suficient și care, pe de alta parte, să poată fi ingerată și asimilată de bolnav, este esențială în boala canceroasă cu aceasta localizare.
 Unii cercetători sunt de părere că administrarea zeolitului activează o genă din ADN-ul celulei maligne, gena care declanșează moartea programata a celulei maligne.

Zeolitul are efecte curative asupra infecților intestinale, diaree

 Studii clinice extinse, făcute în spitale din Cuba (țară unde infecțiile intestinale sunt o problema de sănătate publică importantă) au obiectivat o puternică acțiune curativă a zeolitului în cazul acestor boli. Administrarea de zeolit normalizează flora bacteriană a intestinului, ajută organismul să lupte cu virozele care atacă tubul digestiv, reduce inflamația la nivelul intestinului, reduce volumul și fetiditatea gazelor.

Gastrita hiper-acidă și ulcerul gastric este ameliorat de zeolit 

 La mulți pacienți cu hipersecreție acidă sau cu mucoasă gastrică lezata, administrarea de zeolit a ameliorat clar simptomele dureroase. Zeolitul normalizează secrețiile digestive, are un efect benefic asupra țesuturilor epiteliale care protejează stomacul, mecanismul prin care produce aceste efecte terapeutice nefiind pe deplin explicat. Cert este ca un tratament de 2-4 săptămâni, timp în care se iau 4-8 capsule de zeolit pe zi, are de multe ori un efect benefic în aceste afecțiuni.

Administrarea zeolitului creste producție de celule ale sistemului imunitar

 Într-un studiu făcut într-o policlinică particulară din Germania, unui număr de 61 de pacienți le-au fost administrate câte 3,6 grame (adică 6 capsule a câte 600 de miligrame) de zeolit, vreme de 6-8 săptămâni. Analizele făcute după și în timpul acestui tratament au obiectivat că administrarea de zeolit duce la creșterea producției de celule ale sistemului imunitar (limfocite și macrofage) și la creșterea rezistenței organismului la infecții. Mai mult, la nici unul dintre pacienți nu s-a constatat vreun efect advers în urma tratamentului cu zeolit. Acest studiu clinic este completat de cercetările de laborator făcute în Croația, care au arătat că administrarea de zeolit ajută și la creșterea numărului de anticorpi, care sunt "armele chimice" cu care lupta sistemul imunitar împotriva infecțiilor și a proliferării celulelor canceroase.

 Zeolitul ajuta la tratarea infertilitatii la bărbați 

 Detoxifierea făcută prin administrarea zeolitului este o foarte bună premiză pentru tratarea sterilității masculine. Aceasta, deoarece cel mai adesea sterilitatea apăruta la bărbați este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicării organismului cu substanțe cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari etc. Or, zeolitul este poate cel mai bun remediu pentru a scoate rapid toate aceste toxine din organism. Se țin doua cure cu zeoilt, a câte 90 de zile fiecare, timp în care se iau câte șase capsule de zeolit, pe zi. Între cele doua cure se face o pauză de minimum 21 de zile.

  Zeolitul elimina acumulările de uree în organism

 Se țin cure cu zeolit, cu o durata de două luni, timp în care se iau zilnic câte 4-8 capsule din acest mineral. Zeolitul are o mare eficientă în tratamentul acestor afecțiuni, deoarece are pur si simplu capacitatea de a scoate ureea, precum un magnet, din organism și de a o elimina prin scaun. Cura cu zeolit este un  tratament foarte valoros și pentru persoanele cu disurie sau cu probleme renale, deoarece eliminarea ureei nu se face pe cale renală, solicitând rinichii, zeolitul exercitând el însușii funcția de "filtrare".

Autismul este ameliorat de zeolit

 Ca și în cazul altor afecțiuni prezentate în acest articol, studiile clinice care sa obiectiveze acțiunea zeolitului în cazul acestei boli lipsesc deocamdată. Pe de altă parte, însă, nu puteam să nu menționăm această posibila acțiune a zeolitului în autism, în condițiile în care în ultimii ani tot mai mulți părinți din Statele Unite (țară în care această boala este o problema tot mai gravă, datorită amplorii pe care a căpătat-o) au observat transformări extraordinare la copiii lor în urma curelor cu zeolit. La unii copii autiști, cu vârsta peste patru ani, cărora le-au fost administrate câte 1200-2400 miligrame de zeolit pe zi, în cure de 60 de zile, urmate de 30-60 de zile de pauză, s-au observat progrese importante. Nu s-a pus problema dispariției complete a autismului, în schimb, la unii dintre ei s-a remarcat o îmbunătățire a atenției, a capacității de a primi informații și de a comunica, a stării lor psiho-mentale în general. De asemenea, unii copii hiper-excitabili și-au ameliorat sensibil starea in urma administrării zeolitului. Nu se știe mecanismul exact prin care zeolitul produce aceste efecte, deocamdată oamenii de știință punând rezultatele încurajatoare obținute pe seama normalizării secrețiilor de neurotransmițători sau chiar pe seama eliminării din organism a unor toxine, cum ar fi metalele grele.

Zeolitul are efecte protectoare in hepatita virala

 Studiile de medicina experimentala au obiectivat faptul ca administrarea de zeolit are efecte protectoare hepatice, încetinind evoluția hepatitei cronice. De asemenea, studiile de laborator asupra efectului antiviral al zeolitului sunt încurajatoare. Sunt semnalate și cazuri clinice, de pacienți cu hepatita virala de tip C, care și-au ameliorat considerabil starea de sănătate, în urma curelor repetate cu zeolit. Se recomanda cura de 12 săptămâni, timp în care se iau cate 3,6 grame (sase capsule) de zeolit pe zi, cu jumătate de ora înaintea meselor principale.

Zeolitul are efecte antivirale 

 Se iau zilnic 3,6 grame de zeolit, un tratament durând 60 de zile și fiind repetat după o pauza de minimum trei săptămâni. Studiile de laborator și de medicina experimentala au arătat atât o acțiune antivirală directă a zeolitului (contra virusului herpetic, Svirusurilor coxsackie, adenovirusurilor etc.), cât și o îmbunătățire a imunității sub acțiunea acestui mineral, zeolit.

  Zeolitul este numit de către oamenii de știință și "capcana de metale grele"

 Se referă la plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. care ajung în organismul nostru datorită poluării apei, aerului și alimentelor. Studiile făcute pe eșantioane reprezentative de europeni și americani arată că în organismele a peste 25% dintre noi, procentajul acestor metale grele este depășit. Iar consecințele intoxicației cu metale grele sunt boli din cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale. Pentru prevenirea acestor afecțiuni se recomandă cura, ținută vreme de 60 de zile, cu zeolit, din care se iau câte patru capsule pe zi. Zeolitul este numit de către oamenii de știință și "capcana de metale grele", deoarece scapă organismul de aceste toxine, prinzându-le în structura sa moleculara, fiind apoi eliminat împreună cu ele prin scaun.

 Intoxicația cu pesticide este ameliorata de zeolit

 Aceste substanțe ajung în organismul nostru în primul rând prin hrană. Mai ales în România, unde în ultimul deceniu s-au importat fără discernământ și fără scrupule legume, fructe și carne îmbibate cu pesticide,  provenite din tari non-UE, unde nu sunt respectate nici un fel de norme, intoxicația cu pesticide este o problemă reală.

Precauții și contraindicații la tratamentul cu zeolit

Conform FDA, agenția americană pentru controlul hranei și al medicamentelor, administrarea internă a zeolitului este considerată a fi fără riscuri pentru sănătate. De asemenea, în practică nu au fost observate efecte adverse la administrarea acestui mineral. Totuși, administrarea zeolitului este contraindicată celor care iau medicamente pe baza de litiu și de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea promptă a acestora din organism, nelăsându-le sa își exercite acțiunea terapeutică.
Nu se cunosc efectele zeolitului asupra femeilor însărcinate sau care alăptează.

Mai puteti citi despre zeolit aici si poate fi cumparat din magazinul online de aici  

Zeolit este un produs natural de la Bionatura




222 de comentarii:

1 – 200 din 222   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea...

Buna ziua, am citit despre zeolit ca este foarte eficient și în vindecarea ficatului. As vrea sa încep o astfel de cura cu zeolit și va rog sa îmi recomandați cum se administrează zeolitul. Va mulțumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Luati dimineata 4 capsule de zeolit protect pe stomacul gol, cu cel putin 30 de min inainte de masa si seara din nou 4 capsule de zeolit tot pe stomacul gol

Anonim spunea...

Buna ziua. As avea si eu o intrebare. De mai multi ani sufar de constipatie cronica (1 scaun la 2 saptamani daca nu folosesc laxative).Orice laxativ as folosi (pastile, ceai), organismul se obisnuieste cu el si devine imun la acesta. Ce puteti sa imi recomandati in legatura cu zeolitul?
Va multumesc!

Anonim spunea...

Buna seara, eu am probleme cu tiroida hipotiroidism, constipatie cronic, sufar de indigestie si gastrita crinic, stress si stari de frica care ma blocheaza in a ma esprima, imunitate scazuta, dureri cervicale, amorteli de coloana, sinuzita, reumatism aac, ficatu marit, rinichi nu filtreaza bine, fierea lenesa, farful plamanului atrofiat, circulatia proasta...am 31 d ani si va rog sa imi recomandati ce sa fac in legatura cu zeolitul?
Va multumesc.

Anonim spunea...

Buna ziua, am avut o tuberculoza acum 30 de ani si de atunci am ramas sensibil la raceli. Se poate face un tratatament cu zeolit pentru cresterea imunitatii si eliminarea eventualelor sechele ? Va multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Desigur, luati Zeolit 2 capsule de 2 ori pe zi , cu cel putin 30 min inainte de masa

Anonim spunea...

Buna ziua domnule doctor, imi puteti spune daca tratamentul cu zeolit este eficient pentru o piatra la rinichi de 3 cm din oxalati de calciu? Va multumesc.

Anonim spunea...

Buna seara domnule doctor ,a-mi puteti spune si mie daca Zeolitul este bun si pentru Psoriazis ?Va multumesc

Anonim spunea...

buna seara domnule doctor,am o rugaminte la dvs daca vreti sa-mi raspundeti ,mama mea a fost operata a avut pietre la fiere i s-a scos fierea dar acum are dureri de ficat si cred ca are si ficatul un pic marit din cauza stresului va rog din suflet sa-mi raspundeti e bine sa i-a ZEOLIT ,credeti ca-i va face bine mii de multumiri

Anonim spunea...

Buna ziua,

Exista o varianta de zeolit care se presupune ca e mai eficicienta decit cea "romaneasca". Ma refer la zeolitul activat tribo-mecanic (TMAZ). Puteti va rog sa-mi spuneti parerea dumnnea voastra despre acest subiect?

De asemenea v-as ruga daca puteti sa postati rezultate ale unor studii clinice privind efectul tratamentului cu zeolit. Eu din ce m-am documentat am inteles ca nu ajuta decit indirect in lupta cu boala si in plus toate rezultatele se bazeaza pe studii "anecdotice" si nu dovezi reale ale efectelor sale benefice.

Multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Nu am experimentat produsul despre care vorbiti. Pe acest site gasiti f multe studii facute de oameni de stiinta , care au demostrat proprietatile uimitoare ale zeolitului.
http://www.tandfonline.com/action/doSearch?stemming=yes&searchText=zeolite+radiation&ajaxpagination=standard&startPage=0

Anonim spunea...

Buna ziua, am citi cu interes articolul dvs despre Zeolit. Am cautat mai multe informatii despre acest mineral zeolit si am mai gasit un articol f la "obiect" in care este descris zeolitul.
"Zeolitul nu e un panaceu! Zeolitul nu este piatra minune! Zeolitul este o resursa valoroasa, cu multiple si demonstrate utilizari. Exista zeoliti naturali, dar si zeoliti sintetici. Zeoliti sintetici au utilizari strict industriale. In scop terapeutic se folosesc doar zeoliti naturali. Mentionam faptul ca zeolitul fiind un mineral, este un nonsens sa i se atribuie eticheta “zeolit bio”, aplicabila doar produselor vegetale, animale si derivatelor lor..."
Aici este tot articolul despre zeolit http://www.melidava.ro/naturiste/zeolit.html

Unknown spunea...

Buna ziua, Domnule Doctor,

Ma numesc Valentin LUCIC in varsta de 60 ani. De curand, in urma unei colonoscopii, am fost diagnostigat cu o tumoare in partea stanga a colonului destul de sus fata de anus. Precizez ca nu am avut nici un fel de simtom, nici constipatie, nici balonare, nici deranjamente intestinale, numai scaun insangerat timp de vreo 6-7 luni dar care a devenit normal de vreo alte cateva 8-9 luni. Ptin urmare am fost referit la chirurgie in data de 5 aprilie cand voi fi preparat pt. operatie. Mentionez ca si greutatea mi-am mentinut-o constanta in tot acest timp.
Credeti ca as putea evita operatia de indepartare a zonei cu tumoarea din colon daca as urma un tratament cu Zeolit?
Va multumesc cu anticipatie, cu stima,

V. LUCIC

Anonim spunea...

Am si eu o dilema cu zeolitul , este Simplu si Zeolit Activat, pe unele saituri cum ar fi zeolit-activat.ro, terapia-romania.ro spun ca sunt activate tribomecanic prin nanotehnologie, protejate prin patent, si ca sunt nanoparticole.

Ce ma sfatuiti, care este cel mai bun sau produs de la dv sau altceva, in virus c.
Multumesc

Anonim spunea...

Buna ziua, am vazut ca Zeolit este la oferta. La cate flacoane cumparate de zeolit primesc un flacon gratuit de zeolit?
Si mai am o intrebare: ce perioada este recomandata sa iau zeolit?
Multumesc.

Anonim spunea...

Buna ziua,
Am urmat cura cu zeolit timp de 3 luni. In aceasta perioada am luat 2 capsule de zeolit dimineața si 2 capsule seara. In afara de zeolit am luat si flavin. Acum dupa cele 3 luni îmi este mult mai bine, iar problemele care le aveam la digestie sau rezolvat.
Este necesar sa continui cura cu zeolit, sau cele 3 luni au fost suficiente?
Va mulțumesc.

Anonim spunea...

Buna ziua! As vrea sa spun si eu parerea despre zeolit. Am luat o perioada acest produs natural doar preventiv si am ramas profund impresionat de efectele bune pe care zeolitul le are. Ma simt mai usor, mai senin si plin de energie. Simt cum zeolitul fluidizeaza si armonizeaza procesele interioare ale digestiei si usureaza eliminarea toxinelor din organism. Va intreb daca este in regula sa continui sa iau zeolit preventiv pe o perioada mai lunga. Va multumesc domnule doctot Catalin Luca.

Anonim spunea...

Va salut domnule doctor. Este rocomandat sa iau zeolit daca sunt sanatos? am vazut ca multa lume recomanda zeolit pentru diverse probleme de sanatate si chiar Dvs ati spus la televizor ca poate sa fie luat si preventiv. Pe ce perioada imi recomandati sa iau zeolit pentru a mentine o sanatate perfecta?
Va multumesc domnule Luca

Dr. Catalin Luca spunea...

La 3 flacoane de zeolit cumparate, primiti un zeolit gratuit.

Anonim spunea...

Domnule doctor , buna ziua am citit ,gasesc foarte interesant si salvator , as vrea sa stiu pentru o artroza consider mai avansata : genunchi , miini si coloana zona lombara ,chiar daca sint operata de hernie discala L5-S1 stinga de 2ani , as putea sa ma ajut cu ceva ?Recunoscatoare daca mi ati raspunde M ar interesa daca ptr vara aceasta imi pot lua un RV luna August


Anonim spunea...

Buna ziua. Intrebare mea este:Cu ce nu se poate asocia? Este interzis total consumul de alcool?Mulumesc astept raspuns.

Anonim spunea...

Buna ziua.Am o durere abdominala de circa 3 ani partea dreapta,ficatul putin marit si gras,colesterolul 250.Pot face o cura cu Zeolit si va rog fromos cum se administreaza zeolitul???Va multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, luati zeolit: 3 capsule dimineata si 3 seara

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru efecte rapide cel mai bine este sa nu se consume alcool, cafea, tutun, carne si alte alimente nesanatoase

Dr. Catalin Luca spunea...

Luati zeolit : 4 capsule de 2 ori pe zi, articular protect: 2 capsule dimineata si 2 seara, ulei canepa : 20 pic de 4 ori pe zi

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, este recomandat sa luati zeolit si in scop profilactic , pentru detoxifierea organismului. Ideal este sa luati 3 luni cate 2 capsule de 2 ori pe zi

Dr. Catalin Luca spunea...

Cel mai bine este sa luati cel putin 3 luni, dar daca luati perioada mai lunga e si mai bine

Dr. Catalin Luca spunea...

Cu cat faceti tratament naturist cu zeolit o perioada mai lunga cu atat este mai bine.Daca aveti posibilitatea de a prelungi durata tratamentului este foarte bine.

Anonim spunea...

Buna ziua!
In anul 2002 fiind diagnosticat cu glomerulonefrita cronica am facut un transplant renal donator fiind mama mea.Mentionez ca nu am facut dializa si inca urinam cca.500-1000 ml.Rinichii mei datorita faptului ca nu mai lucrau la capacitate s-au micsorat de la cca.10,5 cm la 5-6 cm(pe diametrul mare)
Am 10 ani de la transplant si sint bine. Iau medicamente imunosupresoare(Sandimun si Cell Cept) pentru scaderea imunitatii in vederea prevenirii rejetului.In general nu am voie sa folosesc medicamente sau suplimente alimentare care duc la cresterea imunitatii.
In aceste conditii credeti ca as putea folosi Zeolit?

Unknown spunea...

Buna ziua! De aproximativ doua saptamani am stomacul balonat si o durere persistenta a stomacului sub stern si ficatul putin marit:Ce puteti sa-mi recomandati?,astept raspunsul dumneavoastra:VA MULTUMESC

Anonim spunea...

Buna ziua sunt bolnava am glomerulonefrita si fac dializa asi vrea sa stiu daca pot face tratament cu zeolit va multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Luati zeolit : 4 capsule dimineata si 4 seara. Dar va recomand sa faceti tratament complet. Pentru a va prescrie un astfel de tratament e necesar sa imi trimiteti toate datele dvs asa cum sunt scrise la rubrica consulatii online

Anonim spunea...

Buna ziua,
Am citit despre Zeolit , am o ciroza hepatica , virusul B si D si as vrea sa stiu parerea dumneavoastra : m-ar ajuta o cura cu Zeolit?

Anonim spunea...

buna ziua, in urma cu un an am fost diagnosticata cu limfom difuz non-hodgking,dupa tratamentul cu citostatice am facut PET-CT la Oradea unde nu s-au mai gasit cellule mailgne dar eu totusi as vrea sa fac acest tratament cu zeolite.Am uitat sa mentionez ca am 30 de ani. Puteti sa ma ajutati va rog?

Anonim spunea...

sotul meu are cancer pulmonar adenocarcinom forma solida operat, cu plamanul dreapt scos si recidiva la stangul.acum face chimioterapie ,ce imi recomandati.

Anonim spunea...

sotul meu are cancer pulmonar adenocarcinom forma solida operat, cu plamanul dreapt scos si recidiva la stangul.acum face chimioterapie ,ce imi recomandati.astept raspuns,multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Puteti lua zeolit pentru ciroza : 4 capsule dimineata si 4 seara, dar va recoamnd tratament naturist complet si dieta alimentara. Pentru a va prescrie un astfel de tratament , va rog sa imi dati datele complete cerute la rubrica consultatii online

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru cancer pulmonar de asemeni, recomand tratament naturist, dar dati-mi datele complete: -nume și prenume
-vârsta
-înălțime
-greutate
-diagnostic actual
-istoricul bolii ( cum a apărut, cum s-a dezvoltat)
-boli asociate
-tratamentul urmat în prezent
-alergii
-alimentație
-probleme cu somnul
-dacă s-a lucrat în mediu toxic
- scaun (cate pe zi, aspect)
-urina (cate pe zi, aspect)
- nr de telefon
- adresa de email

Anonim spunea...

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca se poate administra cu succes in cazul unui limfom malign nonhotkin cu celula B, si daca da, care este schema de tratament si cum il putem achizitiona. Astept urgent raspunsul D-voastra.
Multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Luati zeolit : 4 capsule dimineata si 4 seara. Asa cum spun la toti pacientii, recomand tratament complet pentru diagnosticul dvs, dar pentru a va prescrie unul am nevoie de datele dvs complete

Anonim spunea...

Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti daca Zeolitul este bun si pentru Lupus eritematos sistemic? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Dr. Catalin Luca spunea...

Da puteti lua zeolit pentru lupus

Anonim spunea...

BUNA ZIUA DL DOCTOR.
CA FOST JUCATOR DE RUGBY VAS INTREBA DACA EU AS PUTEA SA POT LUA ACEST ZEOLIT. EU FAC ALERGIE LA CE CONTINE ASPIRINA CA SA NU FAC VREUN SOC ANAFILACTIC .
SUFAR DE URMATOARELE DIAGNOSTICE POLIARTRITA ROMATOIDA PSORIAZICA AGALOPANTA ,GONARTROZA LA AMBI GENUNCHI,COCSARTROZA LA SOLDUL DREPT FOARTE AVANSATA,SINDROM COADA DE CAL,REOMATISM CRONIC,EXTRASISTOLI DE GRADUL 3 [ARITMIE] SI MAI NOU SA GASIT SI DIABET TIP 2 FACIND ANALIZA GICOZOLATA A ESIT 6,4 SI A ZIS CA AM DIABET .AM O VIRSTA DE 56 DE ANI,VAS RUGA SA MA AJUTATI CA MOMENTUL CIND VINE NOAPTEA NU POT DORMI DE LOC ,VA ROG SFATUITIMA CE SA MAI FAC CA DE O LUNA JUMATE MI SE ADMINISTREAZA NUMAI ANTIINFLAMATORII CA TRAMADOOL DE 100 DE MG.LASATIMI UN RASPUNS VA ROG FRUMOS. scapatima de aceste chimicale am si o greutate de 145 de kg. cu multa stima astept raspunsul de la dumneavoastra.

BIJAN DANIEL spunea...

BUNA ZIUA DOMNULE DOCTOR AM SI EU O PROBLEMA RENALA DE 15 ANI ORGANISMUL MEU FACE PIETRI LA RINICHI AM 31 DE ANI SI NU STIU CE SA MAI FAC AM AJUNS SA CEDEZ MAM SATURAT DE SPITALE ACUM AM O PIATRA SI AM AVUT 3 INTERVENTI SI NU POATE SA MIO SCOATA SAU SA O SPARGA AJUTATIMA VA ROG POATE SA MA AJUTE ZEOLITUL

Anonim spunea...

D-LE DOCTOR MAMA SUFERA DE TIUIELI DE URECHI DE O PERIOADA DE TIMP ,POATE LUA ZEOLIT AVAND IN VEDERE CA SUFERA SI DE DIABET , ARE SI PIATRA LA FIERE. VA ROG FRUMOS SA-MI RASPUNDETI.

mircea spunea...

m-ar interesa un tratament pt gat.. dar mai intai as vrea sa ma explic cam ce simptome am.. de vre-o doi ani de zile am in permanenta gatul iritat si simt un fel de arsuri, usturime ca si un fel de mici dureri undeva in zona glandei tiroide/marul lui adam sau cum i se mai spune.. am urmat diverse tratamente bazate pe antibiotice la diferiti medici dar in zadar.. gatul imi este in continuare la fel de iritat.. iar dimineata ma trezesc de obicei cu gura f amara, lucru dezolant ce ma deranjeaza.. si deci m-ar interesa de la dvs, un tratament care sa combata problema mea.. dar si modul de a obtine acest tratament, modul de plata, durata tratamentului cat si costurile..

Anonim spunea...

Buna ziua! Imi puteti spune daca tratamentul cu zeolit este bun pentru diagnosticul: boala cronica de rinichi stadiul 4, rinichi sclero atrofici si cum ar trebui administrat.

Anonim spunea...

Buna seara ! Se poate administra zeolitul unei persoana de sex feminin pe toata perioada unei luni sau numai o anumita perioada din luna ? Va multumesc anticipat !

Dr. Catalin Luca spunea...

Zeolitul este bun pentru rezolvarea problemelor la rinichi, dar va recomand sa faceti tratament naturist complet.

Dr. Catalin Luca spunea...

Se ia intreaga luna , indiferent de sex

karussy spunea...

buna ziua
fac dializa de o luna de zile.am glomernefrita cu insuficienta renala stadiul 5 si fac dializa de o luna de zile.o cura completa cu zeolit oare ma va scapa de dializa??

Dr. Catalin Luca spunea...

Tratamentul cu zeolit va poate ajuta f mult, dar va recomand sa faceti tratament naturist complet

Anonim spunea...

Buna ziua,

Am fost diagnosticata cu neoplazie vulvara interepiteliala de grad inalt. As dori sa stiu daca zeolit poate preveni aparitia carcinomului; care este doza recomandata?

Dr. Catalin Luca spunea...

Luati zeolit: 4 capsule dimineata si 4 seara, dar faceti si tratament naturist complet.

Andra spunea...

buna ziua ,am si eu o intrebare.copilul meu in varsta de 12 ani este diagnosticat cu autism atipic.as vrea sa stiu cum ar trebui administrat zeolitul si daca intradevar are efecto,va multumesc

alina c spunea...

buna ziua!mama mea are dureri foarte mari de oase,o doare foarte tare spatele si oasele mainilor si picioarelor.a facut mai multe tratamente dar nu simte nici o ameliorare.credeti ca acest medicament o poate ajuta?

Anonim spunea...

buna ziua. as dori sa-mi spuneti daca pentru un diagnostic de adenocarcinom pancreatic al regiunii istmice cu determinari secundare hepatice, in curs de tratament (chimioterapie de linia I) imi puteti recomanda tratamentul cu zeolit si tratamentul naturist care se impune? as dori sa va trimit pe "privat" mai multe detalii (tomograf, analize medicale, tratament), insa nu stiu cum sa postez... multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Va rog sa-mi trimiteti rezultatele analizelor impreuna cu datele complete ceruta la rubrica "Consultatii online" pe adresa de email : dr.catalinluca@gmail.com

Anonim spunea...

Buna ziua, nu sufar de boli cunoscute, doresc sa detoxifiez organismul.M-am lasat de fumat de cativa ani si am luat in greutate cam 10 Kg.Nu reusesc sa scap de surplusul de greutate care ma cam incomodeaza,dureri de spate, etc.Prin detoxifiere cu zeolit activez si metabolismul.Pentru cura doresc sa-mi recomandati administrarea zeolitului.
Multumesc.

Catalin spunea...

Buna seara,nu reusesc sa scap de alergie pe care o tratez de 3 ani, de aproximativ 1 an mi.au aparut pe fata roseata si bubiţe rosii care nu dispar indiferent ce as face. Puteti sa.mi spuneti daca zeolitul este o solutie? Ce imi recomandati sa cumpar din magazinul dvs. online pentru eliminarea toxinelor si pentru tratarea alergiei.Mentionez ca am 27 ani.
Multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Buna seara. Va recomand sa luati intern: zeolit : 4 capsule dimineata si 4 seara si flavin7 : 10 ml in fiecare dimineata si foarte important :sa faceti clisma in fiecare seara cu ceai de rostopasca

LIMPI spunea...

Buna ziua, domnule doctor. V-as ruga sa-mi spuneti dac tratamentul cu Zeolit m-ar ajuta in urmatoarele afectiuni: IRC STD UREMIC si NEFROPATIR CRONICA MIXTA VASCULARA SI TUBULO-INTERSTITIALA. Daca da, va rog sa-mi recomandati schema de tratament si durata. Va multumesc, LIMPI.




SASU spunea...

Buna seara, Domnule Doctor. Sunt un adolescent de 17 ani si sufar cumplit din cauza unei afeciuni si anume ACNEEA VULGARIS. Credeti ca ma puteti ajuta, dumneavoastra, sau ZEOLITUL? Daca da, v-as ruga frumos sa-mi spuneti cum si sa-mi dati detalii. Va multumesc frumos, anticipat si v-as fi recunoscator.

Dr. Catalin Luca spunea...

Va recomand urmatorul tratament:
1. zeolit : 3 capsule dimineata si 3 seara: pentru dezintoxicarea organismului
2.Aloe ferox: au efect antiinflamator , antibiotic natural si reglator hormonal.Ajuta la detoxifierea organismului ,ceea ca va influenta in mod benefic succesul tratamentului.Se administreaza 1 cap de 2 ori pe zi

3.Gemoderivat de muguri de Ulm de la Plantextract, care normalizeaza secretia seboreica a pielii.Se administreaza 2 ml in putina apa o data pe zi,inaite de masa.Tratamentul se face timp de 2 luni ,apoi o luna pauza si se poate relua.

4 Polen:2 lingurite dim ,pe stomacul gol

5. Flavitamin cu Zinc :
combate acneea si limiteaza inflamatia glandelor sebacee.Se poate administra 1cps de 2 ori pe zi timp de minim 3 luni

Alte indicatii: ptr prevenire este important sa se reduca consumul de grasimi si de dulciuri,este important a se pastra igiena pielii pentru a scadea frecventa si severitatea eruptiilor si se evita produsele cosmetice uleioase,care pot favoriza infundarea porilor .

Tratament extern:
Cimbru:2 lte maruntite la 250 ml apa clocotita. Se acopera 10 min ,apoi se strecoara .Se fac spalaturi cu acest ceai de mai multe ori pe zi.
Lamaie: este indicat ca atunci cand se fac spalaturi,in apa de clatit sa se puna suc de lamaie,ptr ca acidifiaza pielea si opreste inmultirea microbilor.

Masca de fata:
Drojdie de bere: Se dizolva o bucata de drojdie de bere de marimea unei nuci intr-o lingura de ceai de coada soricelului.Se aplica amestecul in strat subtire pe fata.Se tine timp de 30 minute ,apoi se spala cu apa calda. Se face o data pe saptamana.
Argila alba sau verde : se pune o lingura de praf cu suficienta apa,cat sa formeze o pasta de consistenta pastei de dinti.Se adauga 2 picaturi de ulei de arbore de ceai .Se aplica amestecul pe fata timp de minim 30 minute.Se face o data pe saptamana.

Anonim spunea...

buna ziua domnule dr tatal meu are o tumoare la plamini de 10 cm credeti k zeolitul ar fc ceva va multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Zeolitul il ajuta( ii puteti administra 4 capsule dimineata si 4 seara) , dar nu este suficient pentru vindecarea acestei afectiuni.Trebuie sa faca tratament complet si sa tina o dieta alimentara stricta

Anonim spunea...

buna ziua domnule dr tatal meu are tumora la plamini de 10 cm credeti k are vreo sansa de a scapa cub zeolitul vab multumesc

Anonim spunea...

am facut comanda la dumneavoastra de biostem credeti k este bun la ce are tatal meu

Anonim spunea...

ieri am facut comanda la dumneavoastra de biostem credeti ka il poate ajuta va multumesc

Anonim spunea...

ieri am facut comanda de biostem la dumneavoastra credeti k il poate ajuta

Dr. Catalin Luca spunea...

Da , este bun , dar asa cum am precizat..e necesar sa tina si dieta alimentara f strict si sa ia plante medicinale

AlexBuna spunea...

In urma cu 3 saptamani,in urma unor anaalize de rutina,am fost depistat cu chisti la rinichi.Adoua zi am facut prima dializa.Deocamdata,ma simt bine,si pot sa lucrez in zilele in care nu am dializa(de 3 ori pe saptamana).In urma cu o saptamana am inceput tratament cu argila de la dl.Mircea Bocan.As dori sa stiu,daca tratamentul cu zeolit ma poate ajuta sa scap de dializa.Am domiciliul stabil in Olanda.
Va multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Zeolitul va ajuta, luati 4 capsule dimineata si 4 seara. Dar va recomand sa faceti tratament naturist complet , care sa includa plante medicinale si dieta alimentara

Anonim spunea...

Buna ziua!

Doresc sa intreb daca pot lua zeolit daca am fost operata acum 3 ani la intestinul gros ?
L-am cumparat pentru o cura generala si pt a-mi imbunatatii plamanii si caile respiratori. Este bun si pt asa ceva?
In ce doze ar trebui sa iau acest medicament ? Va multumesc.
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

Dr. Catalin Luca spunea...

Zeolitul este bun pentru afectiunile dvs. Luati 2 capsule dimineata si 2 seara

Anonim spunea...

buna ziua , tatal meu are ciroza hepatica cu ascita ,a mai luat zeolit , picioarele s-au desumflat dar lichidul din burta nu scade . am mai dat comanda de un alt flacon de zeolit protect , ce doza ii recomandati sa ia ?
multumesc




Dr. Catalin Luca spunea...

Sa ia 4 capsule de zeolit dimineata si 4 seara.In paralel, in fiecare dimineata sa bea o cana de ceai din radacina de dud ( daca nu gasiti radacina , poate fi din frunze) cu o lingurita de pelin rasnit.

Anonim spunea...

Buna ziua
Anul trecut am fost ddiagnosticat cuu mielom multiplu am inceput sa fac citostatice iar in august trebuia sa fac autotransplant dar dar a aparut oo problema mi-au aaparrut niste umflaturi pe strccturraaa oosoasa plasmocitoame si ssunt mai muullte mi sa recomandat si zeolit
multumesc

Florin-Daniel spunea...

Buna ziua,
Domnule doctor Catalin Luca,
In urma cu un an am facut o toxinfectie alimentara, in urma caruia am ramas cu greturi puternice. Timp de 2 luni mi s-au facut mai multe analize si mi s-au dat tratamente pentru gastro-duodenita, fara efecte. Intr-un final am fost depistat cu giardia, dupa terminarea tratamentului mi s-a descoperit si helicobacter pylori care a fost eradicata in urma cu vreo 2-3 luni, dupa o cura de 3 luni cu antibiotice(cate 7 zile pe luna). Tratamentul respectiv l-am terminat de 3 luni, dar inca am ramas cu greturi, usoare(uneori ceva mai puternice) in conditiile in care dieta mea este formata doar din: branza slaba, piept de pui fript, supe crema de legume/ciorbe de legume(cu mai putine legume), si fructe/iaurturi cu probiotice intre mese(banane, pere, nectarine)In continuare cam orice alt aliment procesat sau prajit imi face greata. De la terminarea tratamentului cu antibiotice am inceput un alt tratament pentru sindromul colonului iritabil cu meteospasmil, si pentru gastrita/reflux gastro-intestinal, gaviscon, si espumisan.
In momentul de fata, dupa a 2-a luna de tratament cu aceste pastile, inca nu ma simt foarte stralucit. Am in continuare stari de greata si un nod in gat, care de foarte multe ori imi creeaza si greata sau senzatia ca voi vomita imediat.
Imi puteti spune daca pot lua acest produs Zeolit, pentru a ma ajuta sa scap de aceste probleme? Imi puteti recomanda alte produce care ar putea sa ma ajute?

Dr. Catalin Luca spunea...

In primul rand va recomand sa nu mai luati atat de multe medicamente pe viitor si sa cautati sa va tratati cu tratamente naturiste. Medicatia luata a determinat o intoxicare a organismului ( mai ales ficatului) si ca atatare apariatia starilor de disconfort pe care le amintiti.DE asemeni sa va ferititi de alimentele procesate si prajite pentru ca oricum organismul dvs a incarcat si are nevoie de o alimentatie cat mai curata.
Chiar si pentru tratarea colonului si a stomacului ar fi bine sa renuntati treptat la medicatie si sa faceti tratament naturist.Va recomand urmatorul tratament:
1. Zeolit 4 capsule dimineata si 4 seara,
2. Colon detox: conform prospectului
3 germeni de brocoli: o capsula de 3 ori pe zi
4. la terminarea tratamentului cu colon detox: biosaflora : 20 ml pe zi

Anonim spunea...

buna seara am un baietel cu leucemie limfoblastica acuta si suntem la sfirsitul tratamentilui cu citostatice.are 8 ani,ce doze imi recomandati de zeolit?

Anonim spunea...

buna seara am un baietel cu leucemie limfoblastica acuta si suntem la sfirsitul tratamentilui cu citostatice.are 8 ani,ce doze imi recomandati de zeolit?

Dr. Catalin Luca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dr. Catalin Luca spunea...

Sa ia 2 capsule de zeolit dimineata si una seara

Anonim spunea...

Buna seara! am vazut la TV emisiunea la care vorbeati despre acest maedicament minune care este Zeolitul
As dori sa va intreb, domnule doctor daca un tratament cu acest medicament ar ajuta-o pe mama mea (ARE 73 DE ANI),care are piatra la fiere. Se poate elimina?
Daca da va rog sa imi recomandati un tratament si numele exact al medicamentului.
Va multumesc!

Anonim spunea...

Buna seara! am vazut la TV emisiunea la care vorbeati despre acest maedicament minune care este Zeolitul
As dori sa va intreb, domnule doctor daca un tratament cu acest medicament ar ajuta-o pe mama mea (ARE 73 DE ANI),care are piatra la fiere. Se poate elimina?
Daca da va rog sa imi recomandati un tratament si numele exact al medicamentului.
Va multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru eliminarea pietrei la bila recomand urmatorul tratament
1 zeolit : 4 capsule dimineata si 4 seara
2. stonebraker: o capsula de 3 ori pe zi
3. germeni de ridiche : o capsula de 3 ori pe zi
Aceste produse le putem trimite daca doriti caci nu se gasesc in magazin

Anonim spunea...

Buna ziua domnule doctor, bunicul meu are 71 ani si pietre la fiere. A achizitionat un borcan de zeolit pulbere si as dori sa va intreb cum il poate lua? In apa sau ceai si in ce cantitate? Va multumesc anticipat.

Anonim spunea...

Buna ziua,
Am cumparat si eu zeolit si a-si vrea sa stiu daca e recomandat sa il administrez daca am implanturi la dantura.Nu apar reactii adverse?cine ma poate ajuta.
Va multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Tratamentul cu zeolit nu are reactii adverse la implanturi

Anonim spunea...

Buna seara d-le doctor.Am o mare rugaminte la dvs.mama mea care are varsta de 90 de ani a fost diagnosticata cu colecistita acuta litiazica si i s-a descoperit totodata o formatiune tumorala pelviabdominala.Doctorul spune sa o operam,dar ne este teama ca este si cardiaca.Va rog mult daca putei sa imi recomandati un tratament/Am fost asigurati ca nu este cancer,dar totusi la aceasta varsta nu cred ca ar suporta operatia.Credeti ca se mai poate face ceva .Va rog mult ajutati-ne,daca se poate.

Anonim spunea...

SUFAR DE VITILIGO SI AS VREA SA STIU DACA ZEOLITUL AJUTA LA PIGMENTAREA PIELII, IN PREZENT FAC TRATAMENT CU CYTOVITAL .

Dr. Catalin Luca spunea...

Desigur se poate face. Dati-mi datele complete despre pacient si voi prescrie tratament

Dr. Catalin Luca spunea...

Din pacate nu am avut cazuri de vitiligo pentru a va putea recomanda un tratament eficient

Anonim spunea...

Buna ziua!Doresc sa va intreb daca tratamentul cu Zeolit ar fi de folos intr-un caz de Leucemie limfoblastica ,la un tanar de 26 ani, tratat cu chimioterapie la Cluj si transplant de maduva la Timisoara ,dar boala a recidivat in aproximativ 2 luni de la transplant.Ce mai putem face?

Dr. Catalin Luca spunea...

Trebuie sa inceapa tratament naturist. Sa imi dea datele complete pentru a va da reteta completa

Anonim spunea...

Buna seara, am fost diagnosticat cu miastenia gravis forma oculara. pot sa folosesc zeolit? va multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Da,luati 2 capsule dimineata si 2 seara

Anonim spunea...

Am trigliceridele aprqoape 1000.ma ajuta zeolitu asta sa le reduc

Anonim spunea...

Buna ziua, in luna februarie am fost diagnosticata cu nu nodul la sanul drept de 2cm benign, doctorul recomandand supravegherea si investigarea la 6 luni.
Va rog mult sa-mi spuneti daca produsele dumneavoastra ma pot ajuta si care ar fi schema de tratament.
Va multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Da , va puteti vindeca. Trimiteti datele complete pe adresa de email : dr.catalinluca@gmail.com pentru a va prescrie tratament

Anonim spunea...

sotul meu a avut un spasm cerebral ,ne poate ajuta zeolitul?
Elena

Dr. Catalin Luca spunea...

Zeolitul va ajuta, dar va recomand sa faceti un tratament complet. Va rog sa-mi dati datele complete daca doriti sa va scriu reteta

Anonim spunea...

Buna ziua, am citit despre zeolit ca este eficient la vindecarea rinichilor , de 3 ani sufar de:
insuficienta renala cronica stadiu IV ,creatinina-4,43; uree-188; glicemie-130. In biletul de iesire din spital sunt mai multe diagnosticuri.Analizele le-am facut in luna asta.Am cumparat Protect zeolit activ de la d-voastra, cum trebuie sa le administrez si daca pot scapa de aceasta afectiune.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Dr. Catalin Luca spunea...

Luati 4 capsule de zeolit dimineata si 4 seara. Avand in vedere afectiune pe care o aveti va recomand sa faceti un tratament complet cu plante medicinale si dieta alimentara

Anonim spunea...

Buna ziua
Mama mea are cancer de san stadiul 3, i-au aparut si ganglionii
Care ar fi tratamentul cu Zeolit (capsule sau pulbere?) si pe cata perioada?
Multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Zeolitul pulbere si capsule este acelasi, doar forma de ambalare difera. Cu Zeolitul capsulat e mai usor sa masurati doza zilnica . Pentru diangnosticul dvs va recomand ca pe langa zeolit sa faceti un tratament naturist complet. Daca iti dati datele complete , va pot prescrie unul

Anonim spunea...

buna seara ,tatal meu are ciroza hepatica si a luat zelit timp de 3 luni si acum am dat comanda de un alt flacon ,ce doza ar trebui sa ia ?pentru ca la ultimul flacon lua cate 8 pastile pe zi .

Dr. Catalin Luca spunea...

Trebuie sa continue cu 4 capsule zeolit dimineata si 4 seara. Dar pentru un diagnostic asa grav zeolitul nu este suficient . Arre nevoie si de un tratament care sa regenereze celulele hepatice

Anonim spunea...

buna seara D-L Doctor am fost diagnosticat cu hepatita C dar cam tirziu am aflat si mi-a afectat ficatul a dat in ciroza fara ascita deocamdata trombocitele au scazut la 65000 colesterolul si el a scazut la 065 am varice esofagiene tip 2 diabet tip 2splina marita la 17 cm ce tratament imi recomandati? urmez cu ursofalc 3 pe zi propanalol 3 pe zi silimarina 2 pe zi si esentiale va multumesc anticipat.

Anonim spunea...

buna seara D-L Doctor am fost diagnosticat cu hepatita C dar cam tirziu am aflat si mi-a afectat ficatul a dat in ciroza fara ascita deocamdata trombocitele au scazut la 65000 colesterolul si el a scazut la 065 am varice esofagiene tip 2 diabet tip 2splina marita la 17 cm ce tratament imi recomandati? urmez cu ursofalc 3 pe zi propanalol 3 pe zi silimarina 2 pe zi si esentiale va multumesc anticipat.

Anonim spunea...

buna ziua, am fost diagnosticata cu pietre si nisp a fiere si spondiloza cervicala, spuenti-mii va rog cite capsule de zeolit arn trebuinsaiau pe zi si daca e bine in aceste diagnostice sa iau zeolit, multumesc anticipat










Dr. Catalin Luca spunea...

Da, zeolitul este bun pentru dvs. Luati 4 capsule dimineata si 4 seara

Anonim spunea...

Tatal meu a fost diagnosticat cu Neoplasm de rect inferior.A fost operat,i s-a montat o ileostoma si apoi repus pe tranzit normal.Post operatoriu a facut diaree care a durat cam 3 luni.In cele din urma scaunele i s-au reglat si am inceput chimiterapia.Dupa prima sedinta diareea s-i instalat din nou.Am inceput sa-i administrez Zeolit,am atepta sa traca 3 zile de la sedinta de citostatice.Sunt de ajuns 4 capsule?Sau trebuie marita doza?Multumesc!

lupu.nicolae.nicolae@gmail.com spunea...

Buna ziua, am citit despre zeolit ca este eficient la vindecarea sau ameliorarea cancerului de colon. In biletul de iesire din spital sunt mai multe diagnosticuri (cancer colon operat extirpat 17 cm pe fondul unei PORFIRII INTERMITENTE). Analizele le-am facut in ultimele 90 zile.
As cumpara Protect zeolit activ de la d-voastra, cat ma costa, cum trebuie sa le administrez si daca pot scapa de aceaste afectiuni.

Anonim spunea...

Buna ziua,
Se poate lua complex de vitamine cu zeolit, sau mai bine intai zeolit si dupa o cura sa se ia complexul. Multumiri,

Anonim spunea...

Buna ziua, urmeaza sa fac o cura de iod radioacriv, puteti sa imi spuneti daca zeolitul ma poate ajuta la decontaminare? Multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, zeolitul va ajuta : luati 2 caps dim si 2 seara

Anonim spunea...

tatal meu sufera de ciroza hepatica,hepatita b

Anonim spunea...

Buna ziua, as vrea sa stiu daca o persoana care face tratament cu Plavix si are o colecistectomie poate lua zeolit.Va multumesc.

ELENA spunea...

Buna seara, d-l doctor, pot sa fac tratament cu zeolit pentru "sinuzita maxilo - edmoidala bilaterala" ? ( varsta mea este 50 ani ). Va rog sa imi recomandati cum se administreaza zeolitul. Va multumesc, cu deosebit respect

Anonim spunea...

BUNA ZIUA,am diabet zaharat si hipertiroidie,32ani credeti ca ma poate ajuta zeolit,va multumesc.

monica spunea...

Buna seara, am vazut astazi la tv o emisiune apropos de efectele zeolitului in cazul tiroidei, respectiv este posibil un efect asupra nodulilor? Multumesc,Monica

monica spunea...

Buna seara dl doctor Catalin Luca, am prins azi sfarsitul emisiunii dr. sufletelor in care vorbeati despre efectul zeolitului asupra tiroidei, dar nu am vazut partea in care explicati efectele in cazul unui nodul pe tiroida si as vrea sa-mi spuneti ce este posibil ? Multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Da , zeolitul este f eficient in tratamentul nodulilor. Dar va rog sa-mi adti datele dvs pentru a va prescrie un tratament personalizat complet

Anonim spunea...

Buna ziua ! Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare . Se pot folosi cele doua"Zeolitul si Biostemul " in acelasi timp ? Va multumesc anticipat .

10 noiembrie 2013

Anonim spunea...

Buna ziua. Am 54 de ani am 3 interventii chirurgicale pe rinichiul stang care in prezent functioneaza 28%, cel drept 78%. In urma interventilor m- am ales si cu klebsiella pneumonie de aprox 4 ani, numeroase cure de antibiotic fara rezultate. Este recomandat zeolitul? Va rog f mult as dori si o consultatie pt ca am mai multe pb de sanatate. Va multumesc. A. Capatina

Flandra spunea...

Buna seara! Fratele meu este bolnav de ciroza intr-un stadiu destul de avansat, deja s-au produs acumulari de lichid ascitic la nivelul testiculelor mai poate Protect Zeolitul sa-i mai prelungeasca viata? Precizez ca anul trecut a luat o serie de Zeolit si i-a fost bine. Va rog sa-mi raspundeti ca sunt disperata, are doar 39 de ani. ce sa facem sa-i mai prelungim viata ca de salvat nu putem???

Flandra spunea...

Nu stiu daca intrebarea mea in legatura cu fratele meu de 39 de ani cu ciroza cu acumulare de lichid ascitic in testicule a ajuns la dumneavoastra. va rog sa-mi spuneti ce tratament poate urma si ce trebuie sa facem

Nelu spunea...

Buna ziua,
Ma numesc Nelu, am 57 de ani si am fost diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica.
Credeti ca acest produs, ZEOLIT, m-ar putea ajuta.

Va multumesc

Anonim spunea...

Stimate dl. Doctor,

Acum 5 ani am fost diagnosticata cu cancer la san. Am urmat tratament cu citostatcice, formatiunea nodulara mi-a disparut si nu am mai mers la operatie - extirparea sanului. Am inceput un tratament naturist, cu regim alimentar gen Gerson, intre timp nodulul mi-a reaparut dar s-a pietrificat. Va rog sa imi spuneti daca Zeolitul ajuta la dizolvarea si disparitia acestei formatiuni. Va multulesc mult.

Anonim spunea...

dmnule doctor am luat şi eu zeolit pentru emoroizi gastrită şi pentru fiere ştrangulată fierea tot mă înţăpa ţineam regim în rest lea ameliorat mia apărut iară,am luat zeolit un an de zile nu vindecă boala de tot cum spuneţi dumneavoastră

Anonim spunea...

domnu doctor am fierea ştrangulată cu zeolit se poate vindeca vă mulţumesc

mihai 62 spunea...

Buna seara.Am 51 de ani si am hepatita cronica virala C cu o fibroza F3 0,62%.Va rog sa-mi spuneti ce cantitate de zeolit pot sa iau.In prezent iau de 3 luni interferon si ribavirina.Un medic de la un institut din bucuresti specialist in astfel de boli a spus ca pt. hepatita C nu sunt restrictii alimentare.Va rog sa ma lamuriti si pe mine care e adevarul.Va multumesc anticipat.

Dr. Catalin Luca spunea...

Luati zeolit: 4 capsule dimineata si 4 seara. Bineinteles ca trebuie sa tineti regim in caz de hepatita.
In caz ca doriti sa faceti un tratament naturist complet va rog sa imi trimiteti date dvs

Anonim spunea...

Am ciroza hepatica virus C,TROMBOCITOPENIE MEDIE SECUNDARA,VARICE ESOFAGIENE GR,1,TIROIDITA AUTOIMUNA,DIABET ZAHARAT TIP 2 DEZECHILIBRAT,SINDROM ANXIOS DEPRESIV SI MULTE ALTE COMPLICATII....ce tratament as putea lua de la d-voastra?????

Anonim spunea...

buna ziua d-le doctor
-am 61 de ani,sufar de multe afectiuni:ciroza hepatica VHCactiva,trombocitopenie medie secundara,varice esofagiene.grd.1,tiroidita autoimuna,diabet zaharat tip II,dezechilibrat,sindrom aderential postoperator(am avut operatii-extirpare fiere,histerectomie totala-displazie de col uterin,ocluzie intestinala in bride de la operatii),colon iritabil cu varice,
-va rog sa-mi spuneti ce tratament as putea lua de la d-voastrasi cat timp? va multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Completati va rog datele personale cum sunt cerute la rubrica pentru a va prescrie un tratament personalizat

Anonim spunea...

Buna ziua,domnule docto,am 52 de ani de 13 ani sufar de hepatita C timp in care am facut doua cure cu interfero alfa si ribavirina timp de cite un an de zile. Dupa prima cura hepatita a reactivat dupa o luna de la terminarea tratamentului acuma pe 21 ianuarie termin a doua cura si totusi nu ma simt prea bine. Ce ma sfatuiti sa fac si de unde pot cumpara acest zeolit miraculos. Mentionez ca sufar de prostata care este in prima faza si hemoroism care a recidivat dupa prima operatie.

Dr. Catalin Luca spunea...

Tratamentul naturist , spre deosebire de cel alopat sau de interventiile chirurgicale , vindeca in profunzime si definitiv o afectiune. Va rog sa completati datele de la rubrica pentru a va prescrie tratament complet. Zeolitul il puteti comanda la nr 0728020877

Anonim spunea...

pentru un copil de 15 ani cu histiocitoza ,imunodeficienta primara,bronsectazie bilaterala, se poate administra tratamentul dv.? mentionez ca are o doza zilnica de citostatic-PURINETHOL

Unknown spunea...

Buna ziua , am fost diagnosticata cu sindrom de jonctiune pielo-ureterala, rinichiul stang este in hidronefroza gr II. ( programata pt operatie) . Exista sanse ca printr-un program de tratament naturist sa scap de operatie? Ce ar contine acest tratament?Va multumesc!

Anonim spunea...

buna ziua
tatal meu are ciroza hepatica mixta decompensata , plus alte boli , insuficienta renala , boli cardio vasculare. as dori sa stiu daca tratamentul cu zeolit este bun si in cazul lui si cum sa procedeze. multumesc mult .

Dr. Catalin Luca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dr. Catalin Luca spunea...

Ambii pacienti de mai sus, va rog sa imi trimiteti datele complete cerute la rubrica pentru a prescrie un tratament adecvat

Anonim spunea...

Buna ziua! am luat activ zeolit silicic si as dori sa stiu daca ii pot administra pisicutei, care sufera de o alergie urata in urma careia se scarpina pana ii da sangele, i-am schimbat dieta mananca doar mancare hipoalergenica, am inceput sa-i dau o capsula diluata in apa si apoi intr-o seringa, fara ac, si ei si celeilalte pisicute..este ok?multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, puteti sa-i dati zeolit silicic fara probleme..cate o capsula in apa de 2 ori pe zi

Anonim spunea...

TRATAMENT PT SILICOZA ? EXISTA?

Dr. Catalin Luca spunea...

Da , desigur exista tratament naturist pentru silicoza

Anonim spunea...

Buna dimineata! Am aflat de curand ca am o concentratie de 91,2% Hg in corp. Care ar fi cea mai eficienta metoda prin care as putea elimina excesul?
Andreea, 13 ani

Dr. Catalin Luca spunea...

Excesul de mercur se elimina cu zeolit , cel mai bine zeolit silicic: 2 caps dimineata si 2 caps seara

Anonim spunea...

BUNA ZIUA , MA NUMESC ADELA , AM 63 DE ANI , 1,52M , 87 KG , SI SUFAR DE URMATOARELE BOLI ;OSTEOPOROZA=3,765 , TRAT CU TEVANAT SI ALFA D3 ;HEPATITA,,C; CU UN FICAT NODULAR SI LITIAZA BILIARA ;TRAT.CU ULSOFAK , LANGOSA,IBUTIN , NOLPAZA ;ANGINA PECTORALA =ASPACARDIN , JUMATATE DIN PLAMANUL DREPT AM NODULE CALCIFICATE SI TUSESC PE TOT PARCURSUL ANULUI , =TRAT CU FEL DE FEL DE ANTIBIOTICE + SIROPURIPT. TUSE USCATA .MENTIONEZ CA HEPATITA C , O AM DIN 1988 , ASTM BRONSIC , ARTROZA LA UMERI SI GENUNCHI , ACIDITATE LA STOMAC . VA ROG SA-MI SPUNETI CE TRATAMENT AS PUTEA URMA PT. ASCAPA DIN ACEST CALVAR . OBOSESC F. TARE . CU MULTE MULTUMIRI ASTEPT RASPUNSUL PE ADRESA adelaionita86@yahoo.com CU MULTE MULTUMIRI .

Carmen-Iasi spunea...

Buna ziua,
Am cumparat de la dvs Zeolit-tablete, in 2012 si am fost multumita ca mi-a scazut nivelul glicemic si am putut scade doza de insulina cu cca.10 unitati. Nu am continuat sa iau pentru ca dupa terminarea tratamentului cu Zeolit am avut senzatii repetate de lesin(slabiciune). Ar trebui luat in asociere cu vitamine?
Eu am 59 ani diabet insulino-dependent, fibrilatie atriala paroxistica (cu anticoagulant) si mai nou hipotiroidie. De fapt am cumparat Zeolit initial pentru ca se inegreau picioarele (neuropatie diabetica+varice) si am crezut ca zeolitul va curata sangele blocatin picioare, ceea ce nu s-a intamplat.
Intrebarea e:
Ar trebui luat in asociere cu vitamine?

Dr. Catalin Luca spunea...

Probabil ca senzatia de lesin a fost pentru ca Zeolitul stimuleaza organismul sa se detoxifieze, ceea ce inseamna un consum de energie. Completarea cu polen crud ar fi trebuie sa fie suficienta pentru a da organsimului energia necesara procesului de vindecare. IN general schemele de tratament cu Zeolit nu presupun asocierea cu vitamine , ci cu plante medicinale si o dieta alimentara corespunzatoare.

Anonim spunea...

Buna ziua. Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca zelitul il poate lua o persoana cu lipus.
Multumes.

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, zeolitul poate fi luat de pacienti cu lupus

Anonim spunea...

pacienta a fost operata in 2007 pentru peoplasm mamar drept rezultat carcinoma intraductal invaziv ductal.in 2011 operata pentru neoplasm colon.recidiva azi la san tumora mamara dreapta.radiografia facuta azi evidentiaza opacitate pulmonara stanga tumora epiteliala glandulara maligna.se poate administra acest medicament?si cum se poate lua?va rugam raspundeti urgent,multumim

Anonim spunea...

tumora maligna cadranul infero-intern al sanului c503 operat in 2007.Neoplasm colon sigmoid extins,invaziv operat in 2011.Rezultat punctie 5.05.2014 tumora epiteliala glandulara maligna.radiografie din 6.05.2014 evidentiaza opacitate pulmonara stanga voluminoasa.se poate lua acest medicament?va rog frumos raspundeti urgent.multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Este necesar un tratament mai complex pentru acest diagnostic. Fie veniti la cabinet, fie imi dati o adresa de email unde sa va trimit o schema de tratament

Anonim spunea...

Unde aveti cabinetul?

Anonim spunea...

Cand ne puteti face si noua o programare?

Dr. Catalin Luca spunea...

Ca răspuns la Este necesar un tratament mai complex pentru acest diagnostic. Fie veniti la cabinet, fie imi dati o adresa de email unde sa va trimit o schema de tratamen

Dr. Catalin Luca spunea...

Adresa cabinetului este publicata pe site: Str Despot Voda, nr 32

Eliza spunea...

Buna ziua,

Imi puteti spune daca Zeolitul ar putea ajuta o fata de 16 ani diagnosticata cu Displazie fibroasa mandibulara?
Sau daca ne puteti recomanda un alt tratament care ar putea fi de ajutor in aceasta boala.
Multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, dar dati-mi datele complete despre oacient pentru a prescrie tratament pentru displazie fibroasa mandibulara

Anonim spunea...

Se poate administra tratamentul dumneavoastră în paralel cu citostatice?

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, se poate lua paralel cu citostatice

Anonim spunea...

V-am trimis informatiile pe e-mail. Multumesc.

Anonim spunea...

Buna ziua.Pt. o infectie urinara cu e-coli, depistata la inceputul anului si care nu raspunde la tratament antibiotic oral prescris pe baza antibiogramelor repetate aveti vreo solutie? Va multumesc anticipat!

Anonim spunea...

BUNA ZIUA VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI SI MIE DACA ZEOLITU E BUN PENTRU SILICOZA SI DACA E BUN CIT TREBUIE SA EAU ... ADICA CITE PE ZI SI CIT TIMP VA MULTUMESC FRUMOS ...

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru infectie urinara cu e-coli va rog sa imi scrieti datele complete cerute la rubrica Consulatii online si voi prescrie tratament naturist.

Dr. Catalin Luca spunea...

Se poate lua in silicoza: 4 capsule Zeolit dimineata si 4 caps seara

Anonim spunea...

Buna ziua d-le doctor!mama mea in varsta 85ani a fost dignosticata cu La ex.colonoscopic,la 30cm de marginea anala s-a pus in evidenta o formatiune vegetanta,voluminoasa,posibil stenozanta,conopidiforma-aspect malign.Cu deosebit respect,va rog sa-mi spune-ti,daca are o speranta de vindecare prin tratamentul cu Zeolit.Va multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Exista posibilitatea vindecarii , dar cu un tratament naturist antitumoral complet. Dati-mi datele complete , daca doriti sa va prescriu o reteta

emilia spunea...

emilia pot administra zeolit unui baietel de 8 ani in scop curativ

Dr. Catalin Luca spunea...

Puteti sa-i dati copilului zeolit: o capsula dimineata si una seara

Anonim spunea...

Buna ziua!

Va rog sa-mi indicati un tratament pentru un chist ovarian stang cu dimensiuni de 53/45 mm, cu un perete de 4-5 mm, cu semnal Doppler decelabil in periferia acestuia.
Multumesc,

Luminita, Piatra Neamt

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru un tratament adecvat am nevoie de toate datele dvs: varsta, inaltime, greutate, istoricul bolii, tratament facut, scaun, alergii, urina

Anonim spunea...

buna ziua .Domunule doctor,este eficient zeloitul la un bolnav cu cancer pulmonar gr 4 ? diagnosticul exact este de neobronhopulmonar lsd meta pulmonare st 4 tnm t4n3m1pul


Dr. Catalin Luca spunea...

Este eficient Zeolitul , dar trebuie sa faca un tratament antitumoral complet. Dati-mi datele pacientul pentru o reteta adecvata

Unknown spunea...

Buna ziua,am citit despre zeolit ca este eficient in multe afectiuni dar despre urticarie cronica nu am gasit nici o schema de tratament.Va rog sa ma sfatuiti daca pot sa iau zeolit si cum.Precizez ca am facut toate analizele posibile pentru aceasata afectiune si toatea au iesit in parametri normali si cand spun toatea spun cum sa exprimat un dermatolog dau cateva exemple de analize facute :paneluri,analize la sange,ficat urina,test Eisa si alte analize recomandate de medic dar afectiunea nu a trecut.Datorita acestui fapt va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc frumos.

MARINESCU CORINA spunea...

BUNA ZIUA.AM FOST OPERATA DE CONDROSARCOM HUMERUS STG,STD 1A,G1.SE POATE LUA ZEOLT ESTE BUN,PT CA MEDICUM MEU ONCOLOG M-A SPUS CA NU POT SA FAC NIMC.MULTUMESC

EXISTA VREUN TRATAMENT CARE POATE VINDECA ACEST TIP DE CANCER?MULTUMESC!

Dr. Catalin Luca spunea...

Da . trimiteti-mi datele dvs complete : varsta, inaltime, greutate, diagnostic, istoricul bolii, tratament, scaun, alergii, adresa de email si voi prescrie un tratament antitumoral

Anonim spunea...

E bun zeolitul ptr psoriazis,,multumesc

Anonim spunea...


buna ziua zeolitul se poate lua si cannd ai cancer de colon?precizez ca iau in fiecare zi cu mici pause xeloda ..va rog sa imi raspundeti urgent...va multumesc

Unknown spunea...

Buna avem o intrebare si va rugam sa ne radpundeti daca se poste soacra mea are 2ganglioni intre inima si plamani si a fost operata acum 6 ani iar acuma sa simtit tare rau nu mai pute sa respire si sa dud la urgenta si iau facut analize si au zis ca iar au aparut in acelasi loc de aceiasi dimensiune am vrea sa stim zeolitul ar putea sa o ajute ii trebuie recomandare de la medic si daca nu va rugam sa ne dpuneti cate pe zi sa ia si cat timp sau...daca ii recomandati altceva va rugam sa ne ajutati .de un an a murit fratele ei tot de cancer e foarte greu ....va multumim

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru a primi un tratament adecvat completati va rog datele de mai jos :
-nume și prenume
-vârsta
-înălțime
-greutate
-diagnostic actual
-istoricul bolii ( cum a apărut, cum s-a dezvoltat)
-boli asociate
-tratamentul urmat în prezent
-alergii
-alimentație
-probleme cu somnul
-dacă s-a lucrat în mediu toxic
- scaun (cate pe zi, aspect)
-urina (cate pe zi, aspect)
- nr de telefon
- ADRESA DE EMAIL

Anonim spunea...

Buna ziua dle doctor! Am fost diagnosticata de curand cu litiaza biliara si valori crescute la nivelul ficatului.Doctorul pneumolog mi-a zis ca sufar de o bronsita cronica si anul trecut am avut o interventie chirurgicala la nivelul sinusurilor si de atunci am o rinosinuzita maxilara si una etmoidala. Va rog sa imi spuneti ce as putea sa iau si daca zeolitul este eficient in asemenea situatii, cum ar trebui sa-l administrez! Multumesc frumos

Dr. Catalin Luca spunea...

Dati-mi datele dvs complete , asa cum le cer la rubrica de consultatii , sa va precsriu un tratament complet, caci zeolitul nu este suficient in cazul dvs

Anonim spunea...

Sotul menú are 5 zile de cand a inceput cu zeolit pentru pietre la fiere dar crizele inca ñu au disparut sunt la fel de dese ca inainte mentionez ca ia 6 caps pe zi este normal cu aceste crize si cat timp pentru ca el are multa incredere in zeolit

Dr Catalin Luca spunea...

5 zile nu sunt suficiente pentru a scapa de pietre cu zeolit. Cel mai efocient este sa luati zeolit in paralel cu stonebraker ( 2 capsx2 pe zi ) si germeni de ridiche ( 2 caps x2/ zi) timp de o luna , dupa care imi scrieti din nou si va spun ce faceti mai departe pentru eliminarea pietrelor. Produsele de ami sus le puteti comanda la : 0728020877

Dr. Catalin Luca spunea...

5 zile nu sunt suficiente pentru a scapa de pietre cu zeolit. Pentru eliminarea pietrelor la bila ,cel mai eficient este sa luati zeolit in paralel cu stonebraker ( 2 capsx2 pe zi ) si germeni de ridiche ( 2 caps x2/ zi) timp de o luna , dupa care imi scrieti din nou si va spun ce faceti mai departe. Produsele de mai sus le puteti comanda la : 0728020877

Anonim spunea...

Buna seara,eu iau zeolit de aproape un an sub forma de pulbere de 2 ori pe zi ,este extraordinar,dar nu am intrerupt deloc. este vreo problema?multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Nu este problema. Este f bine

Anonim spunea...

Buna ziua!
Am 21 de ani, si dupa efectuarea unei genotipari HPV, si a testului papanicolau, am aflat ca sunt infectata cu HPV, tulpinile 16, 51 si 54 si ca celulele din apropierea cervixului sunt afectate intr-o proportie minora.
Stiu sigur ca acest virus l-am luat cu 3 luni in urma, iar infectia a aparut acum 2 luni.
Am inceput de o saptamana tratametul cu Zeolit Silicic (2 dim/2 seara), Astragalus (3/zi) si Indole Supreme (1/zi).
Credeti ca am sanse sa scap de acest virus, precum si de riscul de a dezvolta cancer cervical?

Dr. Catalin Luca spunea...

Problema dvs se poate vindeca , dar tratamentul pe care il faceti acum nu este complet. Va rog sa imi dati o adresa de email unde sa va trimit reteta si sa imi spuneti cum a iesit rezultatul de la testul Papanicolau. Daca nu ati facut deja testul , va rog sa il faceti .

Anonim spunea...

Am 59 ani si sufar de aciditate gastrica .Pot face tratament cu zeolit? maria.

Anonim spunea...

Buna ziua,

Am 30 de ani si sunt sanataosa...dar mama mea a murit de cancer la san.Pot sa iau zeolit preventiv?Cum sa il iau?
Va multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, se poate lua zeolit prevetiv: 2 caps dim si 2 caps seara

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 222   Mai noi› Cele mai noi»