marți, 3 iulie 2012

Teoria revoluționară a Doctorului Hammer  Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut în 1978, când Dr. Ryke Geerd Hamer , internist la clinica oncologica a Universității din München , a aflat ca fiul sau a fost împuscat mortal . Câteva luni mai târziu, Dr Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Cum nu mai fusese niciodată grav bolnav  , i-a venit ideea ca probabil cancerul a fost datorat socului produs de vestea morții fiului său.
 Astfel a început investigarea a miilor de cazuri de cancer. În acest fel a descoperit că aveau un numitor comun: existenta în viata pacientului a unui eveniment traumatizant .  Pentru a verifica acest fapt a trecut la analiza a mii de tomografii în relație cu istoricul pacientului. Ceea ce a descoperit a fost revelator: orice soc emoțional determina o leziune pe creier detectabilă pe tomografie ca un set de inelele concentrice. Iar ceea ce a fost și mai interesant, ca același tip de soc emoțional viza aceeași zonă de pe creier, care controla un anumit organ. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela că, de-a lungul evoluției noastre, fiecare parte a creierului a fost programată să răspundă instantaneu la posibile conflicte sau amenințări. Cu cat un conflict durează mai mult cu atât se îmbolnăvește mai rău acel organ corespunzător tipului de conflict.
  Ceea ce a descoperit în continuare Dr.Hamer, studiind statistic cazurile de cancer a fost a doua lege a medicinii germane  si anume că orice proces de îmbolnăvire are doua faze:   
  a. Faza de conflict activ (de îmbolnăvire) în care se instalează o stare de tensiune și neliniște, lipsa poftei de mâncare însoțita cu pierderi în greutate, și insomnia . Mâinile și picioare devin reci,  pielea devine sensibila sau iritata, iar starea generala e una de tensiune continua –  semne care indica faptul ca tumoarea/boala este în plina dezvoltare și continua să crească. O persoană poate și muri în acestă etapă, dar acesta nu se produce datorita cancerului în sine, ci din cauza pierderii de energie, a slăbirii exagerate, a lipsei de somn, a epuizării mentale și emoționale. De cele mai multe ori este vorba de impactul emoțional devastator al diagnosticului sau a prognozelor negative că bolnavul ar mai avea puțin de trăit. Acestea fac ca pacienții să-și consume inutil energia și să aibă un nou soc emoțional  la care ( dacă li se adaugă un tratament convențional mutilant de genul chimioterapie sau radiere) pacientul nu mai are mari șanse de supraviețuire. Însă, odată ce omul conștientizează și rezolvă conflictul emoțional corpul intră în:   
                                                                                                                  
  b. Faza conflict rezolvat.
 În această fază corpul se vindeca. Primul semn e că mâinile si picioarele devin din nou calde , deoarece vasele de sânge se măresc.  Însă, vindecarea se poate manifesta și prin diferite boli ( în general „călduroase”  precum febra, hipertensiunea)  și stări de oboseală prelungite, nevoie de somn, deoarece corpul face eforturi imense pentru a se regenera și reechilibra. Apetitul revine. Odihna și furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esențiale pe perioada de vindecare . Tumorile sunt eliminate, iar leziunile de tip necroză sau ulcer sunt înlăturate prin regenerarea naturală a țesuturilor.
 La sfârșitul fazei de auto vindecare, țesuturile și organele afectate sunt refăcute complet și deseori devin mult mai rezistente decât au fost înainte de apariția socului deoarece organismul și-a format anumite mecanisme de apărare și prevenție. Acest proces este însoțit, de regula, de inflamații potențial dureroase cauzate de edeme care protejează țesutul pe durata vindecării. Alte simptome tipice regenerării sunt: hipersensibilitate, mâncărimi, spasme (dacă țesuturile musculare sunt implicate) și inflamații. Exemple de boli care apar doar în procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringită, bronșită, artrită, ateroscleroză, disfuncții ale rinichilor și vezicii urinare, anumite boli ale ficatului și infecții .

Legăturile dintre organul afectat și conflict sunt următoarele:
Intestinul subțire –  Ura care nu poate fi ‘ digerată
Uter – Sentiment de inferioritate sexuală
Prostata - Conflict pe latura sexualității
Tiroida -  Neputința, fără control
Colon – Conflict peste care nu se poate trece nicicum
Oase - Lipsa stimei de sine, inferioritate
Plămâni – Frica puternica fata de alta persoana
Piele - Lipsa integrității, ființă coruptibila
Testicule, Ovare - Pierdere valoroasa ce nu poate fi recuperata
Pancreas - Conflict cu membrii familiei
Urechea interna – Sentimentul de imposibilitate de a afla ‘adevărul’
Sânul stâng - Conflict care pune în pericol copilul, casa, familia
Sânul drept - Conflict cu partenerul sau cu persoanele rivale
Rectul - Frica de a fi nefolositor
Gura – Nu poți ‘mesteca’(suporta) o problema/situație
Căile respiratorii – Conflict teritorial
Laringe - Frica și îngrijorarea pentru un anumit eveniment
Stomacul - Ai înghițit prea multe împotriva voinței tale
Esofag - Dorința acută de a refuza,de a nu ‘inghiți’
Inima – Frustrare legata de copii
Cervixul – Frustrare adâncă și persistenta
Glandele suprarenale – Te îndrepți într-o direcție în care refuzi sa mergi
Ficat - Frica(stress) inconștienta de a rămâne fără mâncare(bani pt. a procura mâncare) sau iți simți viata în pericol.

  Cercetările Dr. Hamer au dus și la altă concluzie interesantă: microbii precum ciupercile, bacteriile, virușii apar doar în faza de vindecare și ajută aceasta!!  Inflamațiile, febra, puroiul, supurările sunt semne ale vindecării.
 Bacteriile ajută la descompunerea tumorilor ce nu își mai au rostul și au proliferat în timpul fazei active: tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la rinichi, tumorile la prostată, tumorile la uter, tumorile de sân, melanoamele și mesothelioma. Virușii sunt implicați în procesul de vindecare a țesuturilor coordonate de cortexul cerebral . Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa și gripa stomacala indica faptul ca procese virulente naturale de vindecare sunt în curs.

Principiile vindecării în noua medicina germană:

1.      Relația medic –pacient e regândită , deoarece pacientul este „stăpânul” tratamentului, el se va trata singur și își va pune toate speranțele în el însuși
2.      Medicația va fi mult limitata, fără a împiedica faza de vindecare „naturala” a organismului, asa cum se petrece în medicina convenționala
3.      Pacientul va urmări sa înțeleagă conflictul care a provocat boala și mai ales atitudinea lui fată de acel conflict, căci de fapt acesta îmbolnăvește și nu conflictul în sine
4.       Pacientul și medicul vor găsi împreună cea mai bună rezolvare a conflictului generator al bolii și vor stabili cea mai bună strategie de evitare a acestui conflict pe viitor de către pacient.

 Alte observații :

 O persoană sănătoasă, bine hrănită și odihnită va avea de înfruntat mult mai puține conflicte biologice și le va face față mult mai ușor.
Persoanele cu o situație materială bună au un risc de a se îmbolnăvi (de cancer sau de alte boli cancer echivalente) de 10 ori mai mic decât persoanele sărace (care nu își pot rezolva cele mai multe conflicte din lipsa banilor).
 Cel mai important factor în faza de auto vindecare este ca pacientul să înțeleagă ce se întâmplă cu el, deoarece numai atunci el va putea sa adopte o atitudine constructivă și relaxată față de procesele de auto-vindecare.
 Dacă pe timpul fazei de îmbolnăvire sau pe timpul fazei de auto-vindecare, pacientului îi este teamă de cancer, aceasta teamă va induce un nou conflict biologic care pe timpul unei noi faze de îmbolnăvire va genera cancer pulmonar, iar dacă va apare la același bolnav și teama de moarte aceasta va induce un alt conflict biologic care în faza de îmbolnăvire va genera un proces de decalcifiere a întregului sistem osos.

Vă invităm să vizionați un material extrem de interesant despre cauzele si vindecarea cancerului cu Dr. Crina Vereș. Apăsați AICI. 

3 comentarii:

Anonim spunea...

Am urmarit emisiunea in care doamna doctor Crina Veres prezenta modul in care ignoranta noastra dezvolta boala in organism si diverse forme de cancer. Este extraordinar sa invatam sa ne detasam de tot ceea ce ne face RAU. Mi-a placut foarte mult modul in care a prezentat doamna doctor. Ar trebui ca toti medicii din Romania sa aplice NOUA MEDICINA GERMANA. DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NU MAI EXISTE OAMENI BOLNAVI! IMI DORESC CA TOTI OAMENII SA FIE SANATOSI. ASTA DEPINDE IN MARE MASURA DE NOI.

Anonim spunea...

Dle.Doctor, am o intrebare sincera la care as dori un raspuns la fel de sincer. Sunt destul de informata despre noua medicina germana, dr.Hamer sustine ca nu exista sistem imunitar, ca nici pana acum nu s-a putut dovedi existenta limfocitelor. Cum se impaca aceasta teorie cu produsul dvs.Biostem care este menit sa regenereze limfocitele T? Multumesc

asteri spunea...

Daca ma gandesc la afectiunile de care sufera persoanele din jur (si de ce nu, chiar eu) este usor sa identific intr-adevar corespondenta dintre bolile si conflictele mentionate