Despre Biostem

 

Ce este Biostem?

Cumpara Biostem
Biostem este primul produs românesc care purifica, detoxifiază, protejează, activează și regenerează celulele stem. Biostem este un produs complet natural conceput într-o formulă unică de cercetătorii și specialiștii de la Bionatura. 

Biostem si regenerarea celulara

 Biostem aduce un lucru extraordinar de bun și care nu prea este întâlnit la alte produse asemănătoare: procesul de regenerare.
Când un organ este afectat, el începe sa scadă în eficiență, dar mai mult de atât, celule lui sănătoase, sunt înlocuite cu celule nesănătoase, nefuncționale.
 Când se începe tratamentul cu Biostem, acest produs elimină, purifică ceea ce nu este bun la nivelul organului, iar ceea ce era funcțional la acel organ, Biostem începe să-l regenereze . Celulele sănătoase primesc de la Biostem un semnal de regenerare și încep sa se refacă.

 Cum realizeaza Biostem acest lucru ?

Magazin Biostem
Biostem, prin cele 17 componente ale sale si  cele două elemente Biostem Protector și Biostem Activator, determină un semnal care ajunge la nivelul celulei stem si care generează în organism un proces de regenerare. Deci noi nu mergem direct la nivelul organului respectiv ca să determinam o regenerare a structurii locale, ci, cu ajutorul Biostemului, mergem și determinăm un semnal la nivelul celulei mama, a celulei stem, care ea la rândul ei, stimulata de Biostem, va  determina un semnal mult mai amplu de regenerare la nivelul organului respectiv. Dacă de exemplu, în mod obișnuit, acționând direct asupra organului, avem un randament de 40% - 50 %,  în momentul în care noi  determinam un semnal de regenerare cu ajutorul Biostemului direct la nivelul celulei stem, a celulei mamă, atunci se realizează o regenerare celulară de sută la sută, deci este o eficiență extraordinar de mare.
Astfel Biostem împreună cu cele 17 plante și cei doi compuși (Biostem Protector și Biostem Activator)determina aceasta inițiere, aceasta comandă la nivelul celulei de regenerare a organului afectat.

  Diferențe intre Biostem și alte produse de pe piață

 În ziua de astăzi sunt foarte multe produse pe piață care detoxifica,  care purifica și elimină ceea ce nu este bun, dar sunt foarte puține produse care determină această regenerare. Biostem este un produs care determină aceasta regenerare celulară.
 Produsele care sunt pe piață realizează doar o purificare și detoxifiere, de altfel foarte necesară, dar după ce încheie aceasta purificare, în urma lor rămâne un gol. De exemplu, dacă la nivelul plămânului este o tumoare care mănâncă din plămân, atunci când aceste procedee vin și elimina această tumoare, în plămân rămâne un gol, gol care rezultă din eliminarea tumorii.   Acest produs de regenerare Biostem, reface structura respectiva încât acel gol începe să se umple cu celule sănătoase. De acea acest proces de regenerare este foarte important, pentru ca el este cel care redă cu adevărat capacitatea funcțională a organului respectiv, crescând-o ca și procent. Doar procesul de detoxifiere nu este  suficient, trebuie sa ajutam organismul să se regenereze. Marea calitate a lui Biostem este că se duce și imprimă un semnal de regenerare chiar la sursă, la celula stem, astfel încât după aceea se creează o întreagă avalanșă pozitivă de a regenera organul respectiv.
Biostemul are un foarte mare avantaj și anume, determină acest proces de regenerare nu direct la nivelul organului ci mergând direct către sursa regenerării, către celula stem si atunci viteza de regenerare, randamentul, amplitudinea acestui proces de regenerare este extraordinar de mare.
magazin biostem
 Dacă noi facem doar o purificare fără sa facem regenerare nu este suficient. Organul respectiv va rămâne asa cum era înaintea purificării, deci  cu funcționare 40% sau 20%.  Prin acest proces de regenerare cu Biostem și care se realizează direct la nivelul celulei stem noi creștem în primul rand în eficiența procesului de eliminare a bolii și mai mult de atât, cu ajutorul Biostemului noi regenerăm organul care a fost afectat anterior.
 Biostem are o acțiune multiplă. În primul rand vine și eliberează căile, ne permite ca sa venim cu substanța activa, iar după aceea Biostem vine și scoate ceea ce nu este bun la nivelul organului, îl da afara, în paralel aducând substanța buna, substanța activă, aducând celulele  sănătoase și multiplicându-le. Pe măsură ce acest proces de regenerare creste, Biostem împinge pur și simplu cea ce nu este bun, dar dacă nu scoatem cea ce este rău, se crează o presiune  foarte mare și atunci acest proces trebuie sa fie în paralel; una este de eliminare și cealaltă este de multiplicare, de regenerare.
De exemplu dacă în mod obișnuit acționând asupra ficatului, ficatul se regenerează în 6 luni de zile, cu ajutorul Biostemului și prin acțiunea Biostemului la nivelul celulei stem, regenerarea ficatului se va face în 2 luni. Dacă un pancreas se regenerează extraordinar de greu acționând direct asupra lui, acționând prin celula stem  care determină un semnal de regenerare la nivelul pancreasului, acest proces de regenerare se realizează mult mai repede. Iată cum Biostem acționează atât ca un purificator dar simultan el și regenerează .

Ce sunt celulele stem?

 Celule stem sunt celule care regenerează  și vindeca rănile, țesuturile, ele fiind responsabile cu păstrarea și menținerea sănătății noastre de fiecare zi. Celulele stem sunt celule cu o extraordinara capacitate de a se transforma și care se pot divide si pot evolua în celule mature cu caracteristici și forme  specializate. De exemplu o celula stem care se divide, celula rezultata poate fi tot o celula stem sau orice alt tip de celula, sau chiar o celulă specializată (celula sangvină, celulă hepatica...)

    Compozitie Biostem:

Biostem este un produs foarte complex format din 17 constituenti(plante, alge, ciuperci, extracte naturale si minerale..). Biostem are un rol purificator, protector şi activator si este singurul de acest fel care stimulează producerea celulelor stem.
Cele 17 elemente ale Biostemului au fost foarte bine alese ca eficienta produsului sa fie foarte mare. O parte din aceste plante nu sunt de la noi din tara si au fost aduse special pentru a intregi acest produs, Biostem.
 Cele 17 elemente din constituenta Biostemului determina o stimulare de regenerare de la nivelul celulei de origine, a celulei stem. 

Biostem Protector si Biostem Activator

Biostem este alcătuit din două componente de baza, numite Biostem Protector şi Biostem Activator. Aceste doua componente au in compozitie 17 constituenti  si au fost in asa fel alesi incat ei sa poata realiza toate aceste etape si sa fie suficiente intr-un tratament. De acea Biostem poate produce atat aceasta purificare si detoxifiere de la nivelul organului cat si regenerarea lui in acelasi timp.

Biostem aspectul Protector:

magazin -biostem
Biostem Protector are un rol definitoriu in cadrul Biostemului ,anume acela de detoxifiere si protejare a organismului. Capsula denumita Biostem Protector se adiminstreaza cu o ora inaintea Biostem Activator. Biostem Protector pregateste organismul eliberandu-l de toxine. Biostem Protector este compus din 10 Elemente.

Cele 10 Elemente ale Biostem Protector:

1. Elementul nr 1 al Biostem Protector: Gheara - Mâței – partea utilizată:  rădăcină

 Gheara Mâței este un protector celular, contribuie la stimularea refacerii celulare, impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi, incetineste procesul de imbatranire.

 2.Elementul nr 2 al Biostem Protector: Gheara - Diavolului – partea utilizată: rădăcină

  Gheara diavolului este un remediu antireumatic si antiartrozic dar si un excelent antioxidant. Combate durerile menstruale, gastrita, aritmiile cardiace, hipertensiunea arteriala.

3.Elementul nr 3 al Biostem Protector: Echinacea – partea utilizată: rădăcină

 Echinacea stimuleaza regenerarea celulelor si microcirculatia, sprijina sistemul imunitar, lupta impotriva cancerului si a a bolilor degenerative.

4.Elementul nr 4 al Biostem Protector: Aloe ferox – utilizată sub formă de suc cristalizat

 Aloe Ferox este un excelent adjuvant in bolile canceroase, creste productia de celule ale sistemului imunitar, intareste imunitatea organismului.

5.Elementul nr 5 al Biostem Protector: Coada - Calului – partea utilizată: plantă

  Coada calului stimuleaza producerea de colagen si elastina, hidrateaza si inmoaie pielea, favorizeaza procesul de remineralizare, are actiune antibacteriana, ajuta la regenerarea celulelor.

6.Elementul nr 6 al Biostem Protector: Soc – partea utilizată: flori

 Socul este un excelent imunostimulator, stimuleaza regenerarea celulara, are efect depurativ si este folosit in special in tratamentul bolilor respiratorii.

7.Elementul nr 7 al Biostem Protector: Urzică-moartă-albă – partea utilizată: plantă

 Urzica alba purifica sangele, vitaminizeaza, remineralizeaza si intareste organismul, regenereaza celulele, are efect tonic si cicatrizant, amelioreaza bolile organelor pelviene.

8.Elementul nr 8 al Biostem Protector: Zeolit

  Zeolitul stopeaza bolile canceroase, distruge celulele maligne, detoxifiaza, regenereaza si protejeaza celulele.

9.Elementul nr 9 al Biostem Protector: MSM

 Msm(Metil-sulfonil-metan) ajuta la buna circulatie a sangelui, detoxifiaza organismul, creste mobilitatea articulara, reduce durerile in artrita reumatoida, este imunomodulator si regenerator celular, stimuleaza cresterea parului.

10.Elementul nr 10 al Biostem Protector: Capsula gelatina


Biostem aspectul Activator:

biostem
Dupa ce Biostem Protector a detoxifiat organismul ,  intram in a doua etapa a Biostemului. In aceasta etapa Biostem Activator realizeaza stimularea propriu zisa a regenerarii celulare. Biostem Protector este compus din 8 elemente.

Cele 8 Elemente ale Biostem Activator:

1.Elementul nr 1 al Biostem Activator: Alga Afa

 Alga Afa previne infectiile virale si aparitia cancerului, stimuleaza sistemul imunitar si celulele stem, imbunatateste activitatea creierului, regleaza fluidificarea sangelui, scade tensiunea arteriala, previne formarea gusei.

2.Elementul nr 2 al Biostem Activator: Chlorella

 Chrorella are un puternic efect de regenerare a tesuturilor, sustine activitatea celulelor albe, regenereaza organismul expus la stres, este o sursa fosrte bogata in clorofila, substante minerale, vitamine, aminoacizi si fibre.

3.Elementul nr 3 al Biostem Activator: Spirulină

Spirulina reface tesuturile afectate la nivel local(rani, taieturi, tesuturi inflamate, cicatrici postoperatorii), stimuleaza metabolismul la nivel celular, ajuta la regenerarea si protectia celulara.

4.Elementul nr 4 al Biostem Activator:Astragalus – partea utilizată: rădăcină

Astralagus  stimuleaza productia naturala de interferon, stimuleaza oxigenarea miocardului si a celulelor cerebrale, ajuta sistemul imunitar, este energizant si tonic al organismului, combate oboseala cronica.

5.Elementul nr 5 al Biostem Activator: Ganoderma – partea utilizată: întreaga ciuperca

  Ganoderma ajuta la vindecarea organismului, mentine un corp sanatos, favorizeaza longevitatea, ajuta sistemul imunitar, contribuie eficient la vindecare tuturor tipurilor de cancer.

6.Elementul nr 6 al Biostem Activator: Aloe ferox – utilizată sub formă de suc cristalizat

  A se vedea Aloe ferox din compozitia Biostem Protector.

7.Elementul nr 7 al Biostem Activator:Glucozamină – extract din crustacee marine

 Glucozamina atenueaza durerile articulare, ajuta la reconstructia cartilajelor, este un adjuvant in bolile reumatice degenerative, imbunatateste mobilitatea articulatiilor, reduce simptomele in osteoartrita.

8.Elementul nr 8 al Biostem Activator:Mesteacăn – partea utilizată: frunză

Frunza de mesteacan stimuleaza secretiile gastrice, biliare si intestinale, previne diabetul, elimina apa acumulata in tesuturi, este un excelent tonic capilar, stimuleaza regenerarea si cresterea firelor de par.


Biostem si tratamente profilaxice 

Cu produsul Biostem se pot realiza si tratamente de profilaxie.

Iata cateva afectiuni care pot beneficia si se pot ameliora si chiar se pot vindeca cu ajutorul Biostemului, a acestui produs de purificare si regenerare celulara: 

- Biostem S-50 previne formarea tumorilor maligne
- Biostem  stimulează secreția naturală a interferonului.
- tratamentul cu Biostem elimină efectele adverse şi protejează organismul după chimioterapie şi radioterapie
- administrarea biostemului inhibă apariţia metastazelor
- Biostemul favorizează procesul de remineralizare la nivelul oaselor şi al articulaţiilor
- tratamentul cu Biostem ajută la vindecarea rapidă a fracturilor
- Biostem  ajută la vindecarea contuziilor (umflături, vânătăi)
- Biostem ajută la cicatrizarea rănilor, la combaterea transpiraţiei excesive a picioarelor
- Biostemul este un bun adjuvant în infecţii cu streptococ hemolitic, stafilococ auriu, infrabacterii (chlamydii, în special)
biostem- administrarea de Biostem grăbeşte procesul de recuperare după traumatisme, fracturi şi după intervenţii chirurgicale
- Biostem stimulează sinteza hormonală a insulinei
- Biostem este indicat pentru întinerirea organismului, îmbunătăţirea memoriei şi a capacităţii de concentrare, pentru amplificarea şi redobândirea tonusului psihic
- Biostem previne infarctul miocardic, reduce frecvenţa crizelor cardiace
- Biostem este un adjuvant în tratarea infecţiilor cu virusuri (HIV, virusul Herpex Simplex, HPV)
- tratamentul cu Biostem ajută la combaterea proceselor degenerative
- Biostemul este indicat împotriva tulburărilor hormonale diverse
- Biostemul îmbunătăţeşte tranzitul intestinal
- Biostem împiedică depunerea colesterolului pe vasele de sânge
- Biostem normalizeză tensiunea arterială (hipo/hipertensiune arterială)
- Biostem ajută la prevenirea formării nisipului şi a pietrelor la rinichi
- Biostem stimulează lactaţia în perioada de alăptare
- Biostem este un bun adjuvant în intoxicaţia cu nicotină (reduce nevoia de a fuma)
- Biostem este indicat în bolile psihice
- Biostem este indicat în tulburările nervoase induse de medicaţia psihotropă
- Biostem reduce dependenţa de anumite sedative de sinteză
- Biostem ajută la întărirea părului şi a unghiilor
- tratamentul cu Biostem este folositor si in diabet
- Biostem este un bun adjuvant în intoxicaţia cu nicotină (reduce nevoia de a fuma)

Cum se administreaza Biostem

biostem
  Biostemul se administrează dimineata , pe stomacul gol mai întâi o capsulă din primul flacon, Biostem-Protector, iar după 30-60 de minute se administrează o capsulă din cel de-al doilea flacon, Biostem-Activator.   
  Pt o mai mare eficienta a Biostemului este foarte indicat ca in intervalul dintre Biostem-Protector si  Biostem-Activator sa se consume cat mai multe lichide ( apa plata , sucuri proaspete de legume) . Masa va fi cu cel putin 30 min dupa Biostem-Activator, pentru a lasa timp organismului sa asimileze Biostemul.

Precauţii şi contraindicaţii in administrarea Biostemului

  In timpul sarcinii si a alaptarii, este recomandat ca Biostem sa fie consumat cu prudenta.
  La copii mai mici de 2 ani nu este recomandata administrarea Biostemului.
  Deoarece Biostem scade nivelul glicemiei, in cazul pacientilor diabetici insulinodependenţi,  este recomandată monitorizarea acestora în timpul tratamentului cu Biostem.
  În cazul pacienţilor care urmează un tratament cu anticoagulante, precum şi în cazul celor care suferă de leucemie, este indicat ca tratamentul cu Biostem să fie administrat sub supraveghere medicală.

Efecte adverse ale Biostemului

 Datorita procesului intens de detoxifiere produs de Biostem, este posibil sa apara usoare stari de greata sau dureri de cap.In acest caz se scade doza  de Biostem pana cand dispar aceste manifestari, apoi se revine la doza initiala de Biostem.

Mai puteti citi despre Biostem:

Biostem - Regenerarea Celulara
Biostem - Compozitie: Biostem Protector
Biostem - Compozitie: Biostem Activator
Biostem - Indicatii terapeutice
Biostem - Mod de administrare
Biostem - Precautii si contra indicatii
Biostem - Marturii despre Biostem
Biostem - Brosura Biostem

"Sanatate cu Dr. Catalin Luca"este un colaborator al Bionatura Plus, unic producator de Biostem.

Emisiuni sustinute de Dr. Catalin Luca la OTV despre Biostem si posibilitatile de vindecare cu ajutorul Biostemului.

Protectie si regenerare celulara - Biostem Dr. Catalin Luca, emisiune 1

Protectie si regenerare celulara - Biostem Dr. Catalin Luca, emisiune 2


Protectie si regenerare celulara - Biostem Dr. Catalin Luca, emisiune 3.

157 de comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine acest produs Biostem. Am citit despre Biostem ca este compus din doua elemente: Biostem Protector si Biostem Activator. Imi puteti spune cum se ia Biostem protector si Biostem activator? Va multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Buna ziua
dimineata pe stomacul gol se ia o capsula din Biostem-protector. Dupa 30-60 min se ia o capsula din Biostem activator, timp in care nu se mananca , doar se bea apa plata.

Anonim spunea...

Buna ziua,
Am aflat târziu ca aţi avut produsul Biostem la promoţie în luna octombrie. Mama mea îl folosesşte şi este foarte mulţumită de rezultatele obţinute. Vă rog sa-mi spuneti cand o sa mai aveti Biostem la promoţie?
Va multumesc mult!

Dr. Catalin Luca spunea...

Produsele de la Bionatura sunt din nou la promotie, deci si Biostem. La 2 produse Biostem cumparate, primiti un Biostem gratuit.

Anonim spunea...

capsula de zeolit cand se ia?poate fi luata cu prima de biostem? ma refer la doza luata dimineata pe nemancate! va multumesc1

Dr. Catalin Luca spunea...

Capsula de zeolit se poate lua in acelasi timp cu capsula verde de Biostem

Anonim spunea...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca biostem este indicat si in acfectiunile oftalmologice(stargardt). Va multumesc

Anonim spunea...

Buna ziua.Va rog sa imi spuneti daca ma ajuta tratamentul cu Biostem,avind insuficienta renala cronica,facind dializa de 3 ani,de 3 ori pe saptamina,neavind diureza?Va multumesc.

Anonim spunea...

Buna ziua. Ma intereseaza daca Biostem se poate administra si copiilor. Am un baietel de 4 ani. Nu mai stiu ce sa fac impotriva racelilor repetate si a virusilor pe care-i ia din colectivitate (gradinita). I se infunda nasul foarte rau si nu mai poate dormi bine. S-a saturat de-atitea siropuri si picaturi si il cred. Nu i-am dat decit extrem de rar antibiotice (Augmentin), in rest, numai produse naturale de la Dacia Plant. Au dat rezultate, dar la raceala urmatoare a fost la fel. Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc.

Anonim spunea...

Tatal meu are neoplasm sigmoidian operat (rezectie rectosigmoidiana Hartmann). Determinari secundare hepatice, face chimioterapie de 1 an de zile, glicemia i-a scazut de la 268 la 130,ARE GGT=160u/l,ALT=29U/L, ALP=175U/L;RESTUL ANALIZELOR SUNT NORMALE.Cum ar trebui sa ia tratamentul de la Bionatura si ceregim sa faca? Multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

La care tratament Bionatura va referiti?

Dr. Catalin Luca spunea...

Puteti da baietelului Biostem, doar dimineata . Intai Biostem protector, apoi la o ora biostem activator

Anonim spunea...

As vrea sa stiu daca Biostem ajuta in artroze cu modificarea articulatiilor degetolor la maini, nu ma refer la ameliorarea durerii ci la refacerea cartilajului si a lichidului sinovial. Eventual va rog sa imi recomandati altceva daca acest medicament nu ajuta

Multumesc anticipat.
Mihaela

Anonim spunea...

Buna ziua!

Am fost diagnosticata acum 2 ani cu maladia Lyme (borrelioza). De atunci am urmat mai multe cure de antibiotice cu pauze de cateva luni intre ele. Credeti ca produsul Biostem m-ar putea ajuta in tratamentul acestei boli si in refacerea organismului?

Dr. Catalin Luca spunea...

va recomand Biostem ( o capsula Biostem protector dimineata si la o ora biostem activator, iar seara la fel), in asociere cu articular protect ( 2 capsule dimineata si 2 seara)

Anonim spunea...

CU BIOSTEM

Anonim spunea...

Buna ziua,
Am fost operata pe 15.01 a.c. si mi s-a procedat la o histerectomie partiala,conservindu-se ovarul sting si colul uterin.Mi-a fost adus la cunostinta despre acest preparat minune;v-am urmarit si emisiunile de la OTV si doresc sa-mi spuneti daca si cum ma poate ajuta Biostem in refacerea rapida si completa(eventual sa-mi prescrieti si o linie de tratament) .Astept cu nerabdare raspunsul dvs.Va multumesc anticipat.
O zi buna

Anonim spunea...

pot lua biostem daca sufar de hipotiroidie si iau in fiecare dimineata eutyrox de 75?

Anonim spunea...

Pentru constipatie cronica ce tratament recomandati?

Dr. Catalin Luca spunea...

Luati aloe ferox: 2 capsule dimineata si 2 seara

Anonim spunea...

Tatal meu are neoplasm sigmoidian operat si determinari secundare hepatice, face chimioterapie de 1 an de zile. Ce tratament recomandati?

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru a va prescrie un tratament adecavat va rog sa imi screiti datele complete:
-nume și prenume
-vârsta
-înălțime
-greutate
-diagnostic actual
-istoricul bolii ( cum a apărut, cum s-a dezvoltat)
-boli asociate
-tratamentul urmat în prezent
-alergii
-alimentație
-probleme cu somnul
-dacă s-a lucrat în mediu toxic
- scaun (cate pe zi, aspect)
-urina (cate pe zi, aspect)
- nr de telefon
- adresa de email

Catalina spunea...

Nume si Prenume: Pasare Ioan
Varsta: 66 ani
Inaltime: 1,74
Greutate: 90 kg
Diagnostic actual: Hepatita C cronica cu viremie aproximativ 17.000.000 Ul/ml
+ Infectie renala acuta (piatra 2 cm - rinichiul stang)
Analize 21.01.2013 la M.Bals:
Electroforeza proteinelor este normala
Biochimie: Potasiu 5,2 si Vldl Colesterol 31; restul normale
Biochimie urinara: PH=5; restul normale
Markeri tumorali: CA 19-9 (SLA) = 36,9 ;restul normale
Hematologie: LY%=18,1 ; MCHC =32,6 ; RDW=13,9 ; MPV=7,7; restul normale
In prezent urmeaza tratament cu URACTIV si Silimarina Milk Thistle pentru ficat.
Nu are alergii,probleme cu somnul.Nu a lucrat in mediu toxic.
Regim alimentar pentru ficat.
Recent a facut analiza FIBROMAX si asteapta rezultatul
Ce tratament eficient poate urma ?(nu doreste sa faca interferon)
Nr telefon: 0731507385
Adresa de e-mail: catalina.tosu@yahoo.com
ASTEPTAM RASPUNS URGENT! MULTUMIM!

Anonim spunea...

buna ziua daca esti paralizat pe partea stanga complet ,stai la pat de 8luni cu biostem ai sanse sa inceapi a merge ms

Anonim spunea...

Buna ziua!
Am fost diagnosticata cu polineuropatie senzitivo-motorie gr.2 charcot-marie.Tratamentul cu biostem mi-ar fi de ajutor?
Multumesc!

Anonim spunea...

Buna ziua,
Credeti ca pentru Guta este bun Biostem si cum ar trebui luat?

Dr. Catalin Luca spunea...

Depinde foarte mult de fiecare organism. Tocmai am primit un email de la un pacient paralizat pe partea dreapta , care dupa 14 zile de tratament complet( biostem, zeolit, plante si alte remedii, dieta alimentara) a inceput sa-si miste mana

Dr. Catalin Luca spunea...

Da ,desigur, va ajuta, dar facati un tratament complet: biostem completat cu plante medicinale specifice , dieta alimentara

Anonim spunea...

DOMNULE DOCTOR mama se confrunta cu mai multe probleme de sanatate cum ar fi hipertensiune arteriala ,diabet de tip2 ,foste 3 accidente cerebrale ischemice si histerectomie ,care au culminat cu o apnee de somn din mai multe cauze si care multi medici refuza sa o opereze ,de amigdale atrofiate ,care sint vizibil obstructioniste,ca si omuletul,dar din cauza toxicului in care a lucrat 25 de ani si radiatiile electromagnetice foarte puternice de la un vecin ,provider,acum dupa ce ne-am mutat a mai facut amigdalita de 4 ori ,dar cind eram la bloc a facut de 47 de ori ,cum sa gestionez acestea fara aparat sipap ,pot sa incerc un tratament cu cele pe care le recomandati aici sau ghidatima spre o rezolvare ,ea a cerut sa va intreb aceasta pt ca are incredere si e convinsa ca problema a aparut in urma mai multor afectiuni remediabile dupa cum observam ca si raspunsuri la prescriptiile dvs

Anonim spunea...

Buna ziua , acest medicament ajuta pentru un diagnostic de atrofie cerebrala ?

Dr. Catalin Luca spunea...

Da sigur , putem sa-i prescriem tratament. Sa-mi dea date despre scaun, urina,alergii, medicatia urmata in prezent. Si o adresa de email unde sa va trimit tratamentul

Dr. Catalin Luca spunea...

Da desigur

Dr. Catalin Luca spunea...

V-am trimis tratamentul pe email

Anonim spunea...

Buna ziua, pr ce adresa de mail as putea sa va trimit scanat niste analize sa puteti sa'mi prescrieti un tratament. Multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

dr.catalinluca@gmail.com

Anonim spunea...

densitate urinara1.005 ,ph5.5,leucocite nitriti proteine glucoza corpi cetonici urobilinogen normal bilirubina eritrocite negative sediment urinar rare celule epiteliale plate,rare leucocite,scaun de la doua in sus pe zi,alergie la ardei iute capia se ridica pulsul la 143 de la acesta,fig miinile,abia cu 300 mg de hemisucinat au scazut in intensitste si la urgenta,medicatia sortis 10mg,enap 10mg atelolol 50mg,siofor 850,thiogamma 600mg,arcoxia pt inflamatia gitului ,ranitidina ,aspenter,dicarbocalm tromboass,tanakan,mailul este Calugarul71@yahoo.com

Anonim spunea...

Buna ziua,

Mama mea a fost diagnosticata cu cancer endometrial. Am tratat problema aceasta prin operatie si radioterapie.

Acum am descoperit metastaze pe coloana in zna lombara si toracala. Cum am putea ameliora problema?
Multumesc
Anca Chivu

Dr. Catalin Luca spunea...

Se paote trata cu tratament naturist intesv si dieta alimentara. pentru a-i prescrie tratament, completati datele cerute in rubrica consultati online

Anonim spunea...

In urma unei mamaografii si ecografii,am fost diagnosticata cu cancer mamar la ambii sani, urmand ca saptamana viitoare sa fac biopsie pentru a mi se prescrie un tratament.Rugamintea mea este de a primi un tratament cu biostem, daca este posibil.Multumesc

Anonim spunea...

Buna ziua.Cu acest medicament se poate trata coxartroza de grad 2-3?

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru a prescrie tratament, va rog, completati datele de la rubrica consultatii online

Dr. Catalin Luca spunea...

Da , dar as completa cu articular protect si masaj cu ulei crystal

Anonim spunea...

Buna seara! Sunt George si am 25 de ani. De doi ani imi apar pe corp, brate, gat, fata pete rosii umflate ca de urzica. Dupa vreo 30 de minute dispar. De un an sunt sub tratament si am luat:
Flagyl 250MG
Aerius 5MG
Klacid SR 500MG
Controloc 40MG
Fluconazole Teva
Sylimarin Milk 100
Rovamycine 3 MUI
Sargenor1G/5ML
Duador 200MG
Isoprinosine
Osteocare CT
Arkophaema KPS Echinacea
Borenar 20MG
Goldenseal
Fiobilin 250MG
Maganghinar
Motilium 10MG
Omeprazol 20MG
Xyzal 5MG
Zinnat 500MG
Flucoric 50MG
Cetebe
Zenaro 5MG
First Defence
Aller Care

Am facut fel si fel de analize, Ecograf, am fost si internat si au iesit toate bune si nu stiu ce am. Chiar si cand fac dus mai cald, nu fierbinte, imi apar pete pe corp pe partea dreapta, nu cred ca e alergie alimentara..pe biletul de externare scrie alergie medicamentoasa.
Vreau sa ma vindec si ma gandesc daca se poate cu Biostem. Astept raspuns aici sau pe e-mail: popag87@yahoo.com Multumesc.

Anonim spunea...

Buna ziua. Ma numesc Maria si am 45 ani. De mai mult timp am probleme cu hemoroizi care sunt foarte mari si am dureri in partea stinga sub coaste. Se poate vindeca cu Biostem

Anonim spunea...

Buna ziua! Am 61 de ani, 1,63m si 104 kg, am obezitate, gastrita antrala, esofagita de reflux, ficat steatozic, coxoartroza, gonoartroza, discopatie lombara si cervicala, artroza la articulatia mainilor.Folosesc omeprazol,silimarina, dicolfenac, la nevoie.Nu fac alergii, consum foarte putini carbihidrati, cafea naturala cu lapte doua pe zi, nu slabesc deloc desi controlez caloriile,Din adolescenta am hirsutism. Am facut recent analizele, toate sunt in limite normale, doar glicemia 130, nu fac tratament.Scaun normal,odata pe zi, urina normala de 3-4 ori/zi. Nu am lucrat in mediu toxic, am somn normal 7-8 ore.Doresc sa slabesc, pentru a duce o viata normala. Va rog sa-mi scrieti un tratament adecvat.Tel 0751036254, adresa email viorica.zoicas@yahoo.com, va multumesc

Anonim spunea...

urmez tratamentul dumneavoastra cu biostem,zeolit si oxigenare celulara.Pot face tratament cu antibiotice concomitent?

claudia spunea...

fac in prezent tratament cu biostem,zeolit si oxigenare celulara, pot face concomitent antibiotice?

Dr. Catalin Luca spunea...

Da , puteti lua antibiotice

Dr. Catalin Luca spunea...

Da , se pot vindeca cu Biostem. Pentru a va prescrie tratament adecvat, va rog sa completati datele de la rubrica consultatii online

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, puteti lua antibiotice

Anonim spunea...

buna ziua,va aduc la cunostinta ca iau 'biostem' si 'zeolit' de un an si jumatate.Acest tratament il iau pentru cancer la prostata.Va rog sa-mi spuneti maxim cat timp se poate lua acest tratament.Mentionez ca markerul tumoral are valori care fluctueaza intre valori normale si dublu acestor valori,respectiv 4 si 8.Va multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Recomandarea mea este sa-mi scrieti datele dvs complete asa cum le cerem la rubrica consultatii online si sa va prescriu un tratament complet.

Anonim spunea...

PE 14 OCTOMBRIE 2012 AM FOST OPERAT DE PROSTATA LA 63 ANI,
AM TRECUT CU BINE DE AC OPERATIE, DAR SUFAR TARE SI AM DURERI LA COLOANA SI ARTICULATII
DE 2 LUNI DE ZILE AM LUAT protect ZEOLIT(CITE 3 pastile dimineata si 3 seara inainte de masa cu 30 min, dar durerile persiste fapt pt care
PE 12 APRILIE 2013 m-am operat de menisc la piciorul drept, unde s-a gasit uzat cartilajul.CE FAC IN CONTINUARE?
CONTINUI CU ZEOLIT SAU CE ESTE BUN PENTRU ARTICULATII

Anonim spunea...

Buna ziua domnule Luca as dori sa stiu dac as putea sa folosesc produsul de oxigenare celurara va pot spune ca eu sufar de mai multe boli cronice cum ar fi hipertensiune pulmonara idiopatica fibroza pulmonara idiopatica , insuficienta cardiaca insuficienta respiratorie cronica si sunt dependenta si de oxigenoterapie la domiciliu .Vreau si eu sa incerc acest produs poate mai scap de acest aparat findca este foarte greu .

Anonim spunea...

cum se poate comanda biostem si cat costa?

Dr. Catalin Luca spunea...

Va rog sa asociati zeolitul cu produsul "Articular protect" 2 capsule de 2 ori pe zi

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, luati oxigenare celulara caci va ajuta

Dr. Catalin Luca spunea...

Ne scrieti nume, adresa , nr tel si va trimitem prin curier rapid la domiciliu. Pretul produsului este 450 ron.Curierul este gratuit

Anonim spunea...

Buna ziua
Am fost diagnosticata acumun an cu hernie de disc L5-S1extrudata. ( majoritatea dr au dat indicatie de operabil ) .
Am citit despre Biostem. Intrebarea este daca in situatia data ma poate ajuta. Deocamdata sunt ok, deoarece am facut la sfarsitul verii trecute o injectie intraforaminala, dar mi-a rezolvat numai durerea. Discul este in continuare rupt si nu as vrea sa ma operez.

lili spunea...

Buna ziua,
Mama mea in varsta de 74 ani,greutate 39 kg,se confrunta de vreo 2 ani cu o problema care nici un doctor nu i-a dat de cap.o doare burta incontinuu,analizele ii ies bune.la un moment dat i-a spus ca are gastrita,a luat zeci de pastile insa fara nici un efect,pe ea o doare incontinuu,din contra starea de sanatate i s-a agravat,fiind foarte slabita ,pe langa faptul ca sta numai la pat,are atacuri de panica,vederea i s-a slabit....nu stie ce sa mai faca.
Am citit despre BIOSTEM si cred ca ar fi ultima ei sansa.Ce-mi recomandati?
VA MULTUMESC !

Dr. Catalin Luca spunea...

Cand spuneti ca o doare burta va referiti la stomac? Va rog de asemeni sa-mi dati datele complete de la rubrica consulatii online pentru a prescrie tratament

Dr. Catalin Luca spunea...

Luati Biostem : 2 capsule dimineata si 2 seara. In paralel va rog sa apelati la un tratamentul unui osteopat priceput

Anonim spunea...

Buna ziua d-le doctor. Am fost depistata cu VHB, spuneti-mi, va rog, aveti un produs care sa inlature acest virus? Ce imi recomandati? Multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Va recomand zeolit: 4 capsule dimineata si 4 seara, PVG: 2 capsule de 3 ori pe zi , argint coloidal : 10 ml de 3 ori pe zi

Anonim spunea...

Ok, am inteles , este probabil un remediu extraordinar pentru f. multe afectiuni, dar, ma nedumereste ceva.......ceilalti medici nu cunosc calitatile acestor medicamente (de fapt nu prea le putem numi asa...dar sa zicem....)?Pentru ce ne intoxica organismul cu tot felul de medicamente care ne agreseaza si mai mult organismul, si asa slabit de boala, aaaaaaa.....si ....apropo ... unde pot afla si eu macar orientativ un pret , al acestor produse minune? Pentru ca as dori sa comand ceva pentru sotul meu , care de vreun an si jumatate se plange de dureri (carcei) in zona pulpelor la un efort mai sustinut (de exemplu cand merge pe jos mai mult de 2 km) si care in momentul de fata de jumatate de an urmeaza un tratament cu Detralex si Pentoxiretard dar cam fara nici un rezultat prea spectaculos .....decat o mica ameliorare de jumatate de zi .....aproximativ....cu stima .

Anonim spunea...

tratamentul de la bio natura e bun si pt cancer la laringe am 67 de ani si nu stiu cum sa procedez daca ma ajuta la aceasta boala

Dr. Catalin Luca spunea...

Informatii despre produse le gasiti pe acest magazin: http://lucacatalin.ro/magazin/

Dr. Catalin Luca spunea...

Biostemul este bun pentru cancer de laringe, dar va sfatuiesc sa faci tratament naturist complet.Pentru a va prescrie un astfel de tratament , va rog sa imi trimiteti datele dvs compelte , asa cum sunt cerute in rubrica "Consultatii online"

Anonim spunea...

buna ziua, am complectat formularul ,consultatii online, nu am primit nici un rasp as vrea sa comand si eu zeolitul dar anainte de asta va rog sami spuneti cum trebe sal iau si ce regim alimentar trebe ,am tiroida si vreau sa ancerc si eu acest zeolit cat mai repede posibil ,eu iau tratament acum ,thyrozol de 10 mg si concor de 5 mg daca iau acest zeolit va trebui sa antrerup tratamentul actual? va rog sami spuneti cum sa procedez ca vreau cat mai repede sa comand acest zeolit, va multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Nu am primti nici un mesaj de la dvs pana acum.Luati zeolit 2 capsule dimineata si 2 seara. La primirea zeolitului veti primi si regimul alimentar.Deocamdata continuati si medicatia alopata in paralel

Anonim spunea...

Buna ziua.
Am probleme cu stomacul,am Helicobacter Pylori si foarte des scaune proaste.Am inceput tratamentul cu zeolit si biostem de 2 saptamani scaunele s-au inrautatit.Poate nu am fost atent la alimentatie,dar cum sa procedez in continuare?Intrerup tratamentul sau continui?
Va multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Reduceti la jumatate doza de zeolit. In paralel luati Biosaflora 20 ml pe zi si germeni de sparanghel : o capsula de 3 ori pe zi. Daca aceste produse nu le gasiti le puteti face comanda la noi

Anonim spunea...

Buna ziua dl.dr. Catali Luca,doresc sa va expun urmatorul caz.Sora mea ,48 ani are un numar de trombocite mai mare decit normal si inprezent si ia trobmoreductin .Intrebarea este .Puteti sa-i propuneti un alt tratament sau poate lua in paralel cu tromboreductin si alteceva din gama bionatura, de exemplu biostem.Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.Stefan D

xCrissu spunea...

Buna ziua,
Sotul meu a facut operatie de simpatectomie pe 1 februarie a.c. si desi a facut aceasta operatie (el are si cangrena la degetul mare si urmand sa i-o curete peste o luna),tot nu poate merge cum trebuie-am inteles ca arterita (sau mai bine spus boala burger)nu se poate vindeca niciodata;l-au si scos la pensie intre timp(pe caz de boala)si ne dorim tare mult ca organismul lui sa reziste si sa nu se ajunga sa-i taie piciorul-desi a facut sport 25 de ani,pentru ca a fumat si avand si talasemie,la aceasta varsta de 38 de ani ne confruntam cu aceasta problema de sanatate, a sotului-si bunicul sotului a avut aceasta boala,dar dansul avea 72 de ani cand a ramas fara picior si de aceea va rog din suflet sa ne sfatuiti ce am putea face in astfel de conditii-doctorii ne-au spus ca in lume sunt 4 tratamente si ca in astfel de cazuri nu se poate face mare lucru si ca e important si cum reactioneaa organismul-el are si talasemie minora,dar acest lucru nu la oprit din a face sport de performanta si inteleg ca daca nu ar fi fumat(aceasta este principala cauza)nu ar fi ajuns in aceasta stare atat de repede-astept cu nerabdare raspunsul dvs.- inteleg ca il cunoasteti pe Alex Coteanu,care este vecinul nostru si ne-ati fost recomandat,spunandu-ne sa ne adresem cu toata increderea-cu respect,Cristina Mitran.

ador spunea...

buna ziua,
ma intereseaza daca BIOSTEM este eficace in tratarea SCLEROZEI MULTIPLE .
Multumesc anticipat

ador spunea...

buna ziua,
ma intereseaza daca BIOSTEM este eficace in tratarea SCLEROZEI MULTIPLE .
Multumesc anticipat

Dr. Catalin Luca spunea...

Biostem este bun, dar va recomand sa faceti tratament complet

Unknown spunea...

Buna ziua...Spuneti-mi va rog mama mea are 50 de ani si are cancer la ficat in metastaza--- Imi puteti ve rog sa imi dati vreun sfat?

Unknown spunea...

Buna ziua .... Mama mea este bolnava de cancer la ficat in metastaza....Puteti sa imi dati careva sfaturi? ... Va multumesc mult

Dr. Catalin Luca spunea...

Sa faca tratament naturist complet si sa tina dieta alimentara cat mai stricta specifica diagnosticului: fara proteine animale deoarece acestea hranesc celulele canceroase. Este necesar si cura de eliminare a tumorilor ( gen cura de sucuri din radacinoase sau regimul din cereale Oshawa) . Pentru o schema de tratament e necesar sa-mi dati datel complete despre pacient

SorinV spunea...

Buna ziua, pentru o persoana bolnava de hepatita B si D, care a fost acum diagnosticata si cu ciroza gradul 4, recomandati Biostem? In ce doza? Ce alte produse Bionatura ar trebui folosite impreuna cu Biostem? Pana acum a urmat toate tratamentele indicate si a fost la tratament si la clinica de la Breaza. Va multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Dati-mi o adresa de email sa va trimit o schema de tratament

Anonim spunea...

BUNA ZIUA ! VA ROG SA-MI SPUNE-TI DACA UN BARBAT DE 64 ANI DIAGNOSTICAT CU ADENOM DE PROSTATA GR.4 SI METASTAZE OSOASE, DEPISTAT ACUM 1 AN A FACUT RADIOTERAPIE LA PROSTATA 7 SAPTAMANI SI 1 SAPTAMANA LA OS PE PICIORUL STANG , IAR ACUM A INCEPUT CHIMIOTERAPIA ARE SANSE DE VINDECARE. VA MULTUMESC DIN SUFLET.

Dr. Catalin Luca spunea...

Desigur sunt sanse de vindecare .Scrieti-mi datele dvs complete pentru a va prescrie tratament

dr catalin luca spunea...

buna ziua sunt diagnosticata cu scleroza laterala amiotrofica va rog sa mi spuneti daca as avea o stagnare sau o ameliorare sunt la faza ca inca pot merge cu cirje nu sunt inca la pat daca vreti sa mai stiti si alte probleme am un fel de pareza pe partea stg simt tot ce ating dar nu am putere multumesc mult sa fiti sanatos

Dr. Catalin Luca spunea...

Se poate obtine o ameliorare cu un tratatent complet. Dati-mi datele dvs pentru a prescrie reteta

Unknown spunea...

buna ziua, am 25 de ani si am fost diagnosticata in urma cu 1 an cu ciroza autoimuna, urmez un tratament cu cortizon (prednison) si imunosupresoare (azatioprina), m-ar putea ajuta biostem? multumesc

Unknown spunea...

buna ziua, am 25 de ani si am fost diagnosticata in urma cu 1 an cu ciroza autoimuna, urmez un tratament cu cortizon (prednison) si imunosupresoare (azatioprina), m-ar putea ajuta biostem? multumesc

andrei spunea...

cum putem sa pricuram medicamemtele in Moldova

Anonim spunea...

buna seara.am vrea sa stim daca ar exista vreo ameliorare in ATROFIE OPTICA...sotul meu are acest diagnostic.mentionez ca nu s-a descoperit cauza..

Anonim spunea...

catalinluca.blogspot.ro m-a surprins in mod placut. Inca mai am ce vedea pe internet. Felicitari! http://filme-online-hd.eu/ - filme online hd.

rodica spunea...

buna ziua,mama mea sufera de mai multe boli,are 56 de ani are tensiune mare,uneori simte o zgrietura in zona gatului,probleme cu pancreasul,stomacul,dureri de ficat.ar putea folosi pastilele boistem?sau ce puteti sa-mi recomandati pentru ea. va multumesc.astept raspunsul dumneavoastra

Anonim spunea...

buna ziua, sotia sufera de artroza, are 56 de ani, este eficient tratamentul cu biostem sau este necesar un tratament complet ?

Anonim spunea...

buna ziua, am o ruda , un barbat de 46 de ani diagnosticat cu hepatita de tip C.pe langa medicatia de baza prescrisa poate lua in mod eficient si biostem in paralel cu aceasta?

Vasile spunea...

Buna ziua, as dori sa știu dacă biostem ar avea vreun efect si in tratarea bolii tinitus, tiuit in urechi de care am parte de câțiva ani. Va multumesc

Anonim spunea...

IRINA SPUNE... AM UN BAIETEL DE 5 ANI SI 5 LUNI DIAGNOSTICAT CU ARTROFIE OPTICA CREDETI CA BIOSTEM IL POATE FI DE FOLOS? STIIND CA ACEAST CUMPLIT DIAGNOSTIC NU SE VINDECA

IRINA spunea...

IRINA SPUNE... AM UN BAIETEL DE 5 ANI SI 5 LUNI DIAGNOSTICAT CU ARTROFIE OPTICA CREDETI CA BIOSTEM IL POATE FI DE FOLOS? STIIND CA ACEAST CUMPLIT DIAGNOSTIC NU SE VINDECA

Anonim spunea...

Este eficient Biostem in cazul Trombocitemiei esentiale ?

Anonim spunea...

am comandat biostem insa nu pot inghiti capsulele. pot sa le desfac si sa consum doar continutul? multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Da, chiar va fi si mai eficient, daca veti desface capsulele si veti tine sub limba cateva min continutul

Anonim spunea...

puteti va rog sa imi dati o adresa de email unde sa va trimit informatii despre o matusa si daca puteti sa ne dati o schema de tratament. va multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Adresa mea de email este: dr.catalinluca@gmail.com

Anonim spunea...

Buna ziua! Ash dori sa stiu daca pastilele Biostem ar putea trata cancerul la sin de stadia a 3a .. multumesc!

Anonim spunea...

Buna ziua!As dori sa stiu daca pastilele Biostem ar putea trata cancerul la sin, care este in a 3 a stadie.. multumesc!

Unknown spunea...

Buna seara, as dori sa aflu daca Biostem ajuta la insuficienta renala stadiul 4, RFG=19,6. multumesc anticipat!!

Cristiana spunea...

Buna ziua, as dori sa stiu care din produsele Dumneavoastra ar fi potrivite pentru copilul meu care este student, are nevoie de capacitate mare de memorare si de cresterea imunitatii, pentru ca raceste destul de des (viroze) Zeolit sau Biostem?

Cristiana spunea...

Buna ziua, as dori sa stiu care din produsele Dumneavoastra ar fi potrivite pentru copilul meu care este student, are nevoie de capacitate mare de memorare si de cresterea imunitatii, pentru ca raceste destul de des (viroze) Zeolit sau Biostem?

Dr. Catalin Luca spunea...

V-am raspuns pe email

Anonim spunea...

Buna seara, as avea si eu o intrebare. Am o tuse seaca care ma supara de cativa ani si mi-a descoperit ca am trei noduli pe glanda tiroida, doi mai mici si unul de 12\10\19 mm. Mi s-a recomandat sa fac operatie, dar imi este frica ca sunt cancerosi. Am si Hepatita b. ce ma sfatuiti?

Dr. Catalin Luca spunea...

Dati-mi datele complete pt reteta tratament: varsta, inaltime, greutate, tratament urmat, isotric boli, scaun, urina, alergii , adresa de email

Anonim spunea...

buna ziua domnu doctor as vrea sa stiu daca tratamentu cu biostem ajuta si la dezvoltarea organismului adica sa iei in dreutate . am baiatu de 14 ani si creste in inaltime dar nu si in greutate mai putin la 1 m si 70 inaltime are 30 kg ce spuneti ?

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru a lua in greutate cel mai eficient este polenul crud ( sa ia cat mai mult, chiar si 6 linguri pe zi), uleiul de catina . Desigur Biostemul este benefic, dar are o actiune generala de regenerare celulara .

Anonim spunea...

buna ziua ,ma intereseaza si pe mine acest produs Biostem,am ca si diagnostic un nodul la san,si fibrom uterin.Ce regim trebuie urmat si daca pot utiliza Biostem .

dana2007denisa@yahoo.com spunea...

buna ziua,am mastoza fibromicrochistica si un nodul la sanul stang,as dori sa stiu cum se administreaza biostem si ce regim.

Dr. Catalin Luca spunea...

Trebuie sa faceti un tratament complet. Pentru reteta va rog sa imi dati datele complete: varsta, greutate, inaltime, istoris boala, alte afectiuni, scaun, alergi, adresa de email

Anonim spunea...

AM FOST PROGRAMATA PT PUNCTIE LA GLANDA TIROIDA CE SFAT IMI DATI MULTUMESC

Adriana spunea...

54 ani si 4luni, 180cm, 70kg, consum constant de 17 ani suplimenti.Fac miscare si am viata sportiva(nivel competitional)Alimentatie e foarte echilibrata,maxim 6-8 ori pe luna carne(alba fiarta,si peste)fara prajeli,multe cruditati legume,zarzavaturi,foarte multe fructe(chiar pana la 2 kg/zi)cereale,seminte diverse,destul de multe,apa filtrata (3 litri/zi)fara zahar,consum totusi o cafea /zi(pot si fara).
In urma cu 17 ani am avut pietre la fiere, dar cu tratament naturist le-am eliminat total.
Acum 15ani am avut chisturi, fibroame, uter polifibromatos,si a durat cativa ani pana cand am facut pelviperitonita(12 zile perfuzie)31 zile internare, dar la iesirea din spital avand programare la Cluj,am contramandat-o pentru ca nu am fost de acord cu histerectomie totala,...(dar in 30 zile de la iesirea din spital,cu suplimenti foarte multi din diferite companii-in jur de 360-380 de capsule/zi), analizele au fost perfecte,uter refacut fara semne vizibile ale diagnosticului anterior.(deci in 30 zile).
Acum, la 7 ani de atunci uterul e ca al unei adolescente,chisturile au disparut(control la mai multi medici).
In urma cu aprox. 8 ani am accident la coloana(zona lombara trei fisuri constatate de specialisti),la o luna de tratament naturist,am participat la un concurs, eram refacuta 90%.
In urma cu 4 ani alt accident, zona cervicala si hematoame picioare zona genunchi si coapse(Afectate vena safena la dreptul si vena si artera femurala la stangul)Am ramas cu sensibilitate venoasa si dureri.
De 3 ani am diagnosticata Mastoza fibrochistica la sanul stang.Am luat constant de atunci cate ceva pentru aceasta.Mamografia de vara trecuta nu a dovedit formatiuni care sa-mi dea emotii...si totusi din decembrie 2014,am continuu dureri subsuara,in zona ganglionara,la piept si la jumatatea distantei intre piept, subsuara si clavicula(regiunea infraclaviculara)intr-un punct.De o luna insa durerea este ca o arsura si cateodata sageteaza...Nu mai merg la nici un control pentru a-mi cauza din nou presiune pe san si presiune la aflarea unei informatii negative.Am luat argila,dar am intrerupt(trebuia sa plec de acasa dimineata si din cauza scaunelor dese nu puteam).
Din septembrie anul trecut am inceput mai intens sa consum suplimenti. Am terminat trei doze de 100 capsule cu vitamine sustinatoare pt efort ,am terminat 250 capsule de ganoderma lucidum, 4x100 tablete Stonebreaker(din nou pentru pietre la fiere),polen cu miere(am luat 4 luni),ginseng 4x60 tablete,am terminat 4 sticle Aseea,o cutie de 60 tb de Luminita noptii.Ce iau incontinuare constant 84 de minerale(picaturi),spirulina, silimarina, ulei de canepa, continui cu flavonoide .Asta e tot! Am incredere in mine.Am incredere in suplimenti,nu doresc medicamente, stiu ca exista cauze spirituale ale bolilor si ma straduiesc sa-mi fac iertarile si curatirile pentru a avea din nou rezultate spre insanatosire. Doresc insa sa incep o terapie pe baza de nanotehnologie, si sa completez cu Zeolit, am sursa si pentru anumite produse citostatice naturale....Rezveratrol, Citoflavin, Chlorella.Multumesc anticipat pentru unele informatii care-mi pot fi de folos pentru o comanda.

Anonim spunea...

Tot Adriana sunt! Am mai postat si in 18 aprilie.Am rugamintea insa sa fiu scuzata daca am dat mai multe detalii istorice despre ce am avut si cum am remediat problemele.Din asta am dorit sa rezulte ca am incredere doar in medicina naturista si ca depun maxim efort si energie pentru a obtine maxime rezultate in cazurile aparitiei problemelor de sanatate.De asemenea ca imi cumpar constant suplimenti naturali care consider ca sunt esentiali vietii.Situatia mea in legatura cu sanul stang o simt insa ca nu e deloc confortabila: intepaturi, dureri, arsuri uneori,la piept spre exterior(stanga),subsuoara si pe brat pana la cot),radiaza pana spre gat sub ureche.Am scaune zilnice si chiar de 2-3 ori normale, nu foarte abundente, de culoare ocru si brun deschis-normala(si alimentatia este mai mult vegetariana)Nu am alergii,somnul este odihnitor,am perioade in care dorm mai putin,de cateva luni am zile in care am nevoie sa dorm 8,9,10 ore dar am si zile cand dorm 4,5 ore.(neregulat)Nu am lucrat niciodata in mediu toxic,doar in invatamant, si apoi la birou(Da! la calculatorul ,,toxic" dealtfel).Urina este de aproape transparenta,fara sa tin cont,de multe ori pe zi. Am insa si nevoie de sfatul pretios al dumneavoastra, pentru a comanda urgent ceea ce e nevoie.Sunt in Paris si nu am facut analize recente,(doar anul trecut in vara -in Romania)nu am aici asigurare medicala inca si evit costurile pana la vara.Suma pentru o alta investigatie,prefer sa o folosesc in achizitionarea de produse.In principiu analizele au fost bune toate, la limita minima in ce priveste globulele rosii(asta de cand ma stiu).Important poate fi si faptul ca fac inca sport, chiar competitional(canotaj)Numar de tel.0033618291804,0040744766907,mail:adriana_wellness@yahoo.com. Multumesc! Succese maxime! Doamne ajuta!

Anonim spunea...

eugenia,
Am 61 de ani am fost diagnosticata cu pareza spastica am primit un tratament dar nu mi-a fost de nici un folos mai precis eu am un mers greoi iar cand trebuie sa fac plimbari am nevoie de un sprijin . Am facut si o diagnosticare computerizata care mi-a descoperi o lipsa mare de vitamine si minerale si gonartroza la ambii genun desi nu am dureri am facut toate analizele care au iesit toate bune .Biostemul mi-ar ajuta in acest caz?

Dr. Catalin Luca spunea...

Am trimis reteta pe email

Dr. Catalin Luca spunea...

Raspuns Pt Dna Adriana: v-am trimis tratamentul pe email

Dr. Catalin Luca spunea...

Raspuns pt Dna Eugenia: trebuie sa faceti un tratament complet . Va rog sa imi dati toate datele pentru a prescrie o reteta de tratament: inaltime, greutate, scaun, alte afectiuni....

Anonim spunea...

Buna seara
as dori sa-mi spuneti daca ajuta BIostemul in insuficienta renala,cu stenoza arterelor renale si atrofierea rinichiului drept in proportie de 80% si in anevrism abdominal.
Multumesc , adresa de email pdn_katalin@yahoo.com

Anonim spunea...

Cum pot sa command produse pt USA

Anonim spunea...

Buna ziua , domnule doctor , am primit si eu azi coletul cu activ protect zeolit de la dvs. , si as vrea sa va intreb ce cantitate e bine sa iau . Mentionez ca vreau sa iau pentru detoxifiere , am facut tratament cu chimioterapie in decembrie 2014 si radioterapie in inanuarie 2015 si am ramas cu usoare dureri la oasele de la labele picioarelor. Din pacate nu am stiut mai din timp ce zeolit. Mentionez ca iau tratament hormonal cu tamoxifen . Sper ca nu e o problema.Multumesc foarte mult ! Mihaela

Anonim spunea...

Dl. doctor, am si eu o intrebare, am citit ca MSM ul are si reactii adverse, ca nu se ia timp indelungat deoarece poate fi nociv. Va rog sa mi spuneti daca are intr adevar contraindicatii sau poate afecta orgnismul. Va multumesc.

Anonim spunea...

Dl.doctor va rog sa-mi spuneti daca tratamentul cu zeolit este bun pentru mama mea care are 84 ani si a fost diagnosticata cu tumoare cerebrala (metastaza)nu face tratament cu radioterapie si care este cura indicata de dvs in acest caz.

Dr. Catalin Luca spunea...

Da , este indicat sa ia zeolit: 4 capsx2. Trebuie insa sa faca un tratament naturist antitumoarl complet. Pentru reteta , va rog sa imi trimiteti datele complete ale pacientei

Anonim spunea...

Sotul meu e diagnosticat cu ciroza hepatica etanolica .A facut perfuzii cu albumina , plasma si acum suntem acasa cu tratament pastile . As vrea sa stiu daca Biosistem are vreum efect in acest caz. Multumesc.

Anonim spunea...

Sotul meu a fost diagnosticat cu ciroza hepatica etanolica . Afacut perfuzii cu albumina si plasma , acum suntem acasa si luam tratament pastile .As vrea sa stiu daca Biosistem are efect in acest caz. Multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

V-am trimis o reteta de tratament complet pe email

Anonim spunea...

Buna ziua...fratele meu a fost diagnosticat cu ciroza hepatica,in urma consumului de alcool,a facut si depresie vizavi de aceasta boala,i s-a cerut sa faca endoscopia si nu credem ca e pregatit...in ce masura l-ar ajuta tratamentul d-voastra,ne intereseaza cat costa si de unde il putem achizitiona,in cazul in care ni-l recomandati..va multumesc!

Dr. Catalin Luca spunea...

Tratamentul naturist poate ajuta ficatul sa se vindece. Pentru un tratament adecvat trebuie sa imi dati datele complete ale pacientului , inclusiv adresa de email

Anonim spunea...

Buna ziua, fata mea, in varsta de 24 ani, a fost diagnosticata cu scleroza multipla. Va incepe tratament cu Avonex. Urmeaza de 7 luni , un tratament apiterapeutic- laptisor de matca, polen crud, tinctura de propolis, dimineata pe stomacul gol. Spuneti-mi, va rog, daca exista vreun tratament care sa stagneze aparitia leziunilor demielinizante? Va multumesc

lucica spunea...

Nume si Prenume : Runceanu Nicolae vârsta: 59 greutate:88 diagnostic:boala cronica de rinichicreat20.57ml/min HTA secundara diabet zaharat tip 2cu complicații vasculare steatoza hepatica abces pancreatic in 1995 cand sa declanșat DZ cu complicații retinopatieploriferativa laser terapie HTA aproximativ 4ani tratament aprovel150:furosemid40:Aspenter:thiogamma:600milgammaN :vesel-due insulinaMx30ketosteril :sortis20mg alimentație regim alimentar hiposodat 60gr proteine/zi aport hidric probleme cu somnul nu Nu am lucrat in mediu toxic scaun normal urina culoare incoloră tel:0774655741 adresa :lucica.runceanu@gmail.com//lucianarunceanu@yahoo.com va multumesc cu respect lucica runceanu

Dr. Catalin Luca spunea...

Am trimis reteta tratament naturist pe email

Anonim spunea...

Sunt femeie , am 44 ani , diagnosticata cu trombocitemie esentiala din oct. 2013 , fac tratament cu tromboreductin ( anagrelide ) , nu stiu pe termen lung ce efecte are . uneori am dureri de cap insuportabile . Va rog sa-mi dati un sfat .

Petcu Victoria spunea...

Sunt operata la ambii sani(sector)din anul 2013, cu diagnosticul tumora maligna, in urma examinarii IRM mi s-a gasit steatoza difuza gradul II, modificari de fibroza pulmonara posradica bilaterala. Pentru aceste afectiuni la ficat si plamani, pot sa iau Biostem? cat? cum?
Va multumesc

Dr. Catalin Luca spunea...

Da , puteti lua Biostem: 2 capsx2

Adrian spunea...

Buna , mama mea in varsta de 61 de ani a suferit in anul 2012 un atac cerebral in urma unor socuri electrice ,tratament nefericit ales ca si ultima solutie pt boala psihica cu care se confrunta atunci. In urma atacului cerebral s-a ales si cu o semipareza pe partea dreapta . Semipareza s-a vindecat in proportie de aproximativ 90% insa problemele psihice au ramas sub forma de frici, nelinisti si lipsa de initiativa in aproape orice, dar din fericire fara manifestari extreme. Diagnosticul oficial actual este Dementa Alzheimer cu debit precoce iar diagnosticul CT din 2013 este atrofie corticala temporala bilaterala . Mentionez faptal ca momentan se afla sub tratament psihiatric insa fara o speranta de recuperare foarte mare pentru noi motiv pentru care v-asi ruga sa ne ajutati prin recomandarea unui tratament naturist , am studiat produsul de oxigenare celulara si cel de regenerare celulara Biostem insa avem nevoie si de sfatul dumneavoastra. Va multumim anticipat.

Adrian spunea...

Buna, Adrian din nou , adresa de mail este adimol74@yahoo.com , multumesc.

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru reteta de tratament naturist, trebuie sa imi scrieti datele mamei complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn

Lucia spunea...

Buna ziua,
Am achizitionat Zeolit de pe site-ul dvs. Va rog sa-mi spuneti daca se poate administra in acelasi timp cu argila (deoarece argila contine multe minerale, oare zeolitul nu le anihileaza?)
Va multumesc.

Anonim spunea...

Pentru o hepatita cu o viremie de 4975641 ui-ml 6.70log ui-ml,limita 15-ml 1.18 log ui-ml.Am inceput tratament cu zeolite si biosten ,dar ne intereseaza o schema de tratanent .cu mii de multumiri

Dr. Catalin Luca spunea...

Dati-mi datele complete ale pacientei , inclusiv adresa de email

Unknown spunea...

buna ziua ! ma numesc Radu Maria, am incercat sa va sun de mai multe ori dar n u reusesc sa va contactez. iau zeolit si biosten de 2 luni, am hepatita c cam de 20 de ani, analizele sunt normale cu un chist pe pancreas de 2,5cm, am facut biopsie si nu miau iesit celule cancerigene, doar un lichid incolor. am facut bioscan cu o duritate de 3,5 a ficatului pe ce perioada ar trebui sa fac tratamentul? sau ce ar trebui sa iau in plus? am 47 de ani,inaltime 1,67cm, 65 de kg. numarul meu de telefon este: 00393881758084. va multumesc.

Misu Bunicu spunea...

Am 76 de ani, cu multiple afectiuni: artroze de toate felurile, diabet de tip 2, acufene vechi de 20 de ani, steatoza hepatica, amar permanent in gura, circulatie periferica deficitara etc. Trebuie sa ma pregatesc de 2 operatii de hernie inghinala (stanga -dreapta).Ce tratament imi recomandati pentru a face fata incercarilor ? Va multumesc.

Anonim spunea...

Buna seara d le doctor Radu ma numesc imi puteti recomanda ceva pt boala alopecia,crede ti ca se mai poate face ceva ....multmesc foarte mult

Unknown spunea...

Buna ziua ma numesc Catalina am 24 de ani si sunt diagnosticata cu trombocitemie esentiala.ma interesa daca exista vreun tratament naturist pentru aceasta boala. Astept un raspuns va rog din suflet

Unknown spunea...

Buna ziua ma numesc Catalina am 24 de ani si sunt diagnosticata cu trombocitemie esentiala. Ma interesa daca exista vreun tratament naturiat pentru aceasta boala. Astept un raspuns va rog din suflet

Dr. Catalin Luca spunea...

Exista tratament . Trebuie sa imi dati datele dvs complete pt o reteta de tratament naturist

Albu Florentina spunea...

Bunã ziua ...mã numesc Florentina şi am fost diagnostica cu chist ovarian strâng cu diametru de 37.27mm/42.92mm iar pe ovarul drept numeroşi foliculi cu dimensiuni 27.7mm/17.5mm...numit ovar micropolichistic.....mai mult metroanexita,cervicita iar la papanicolaou ..candida....aşi vrea sã ştiu opinia dumneavoastrã ...dacã este nevoie de operaţie..şi ce tip de tratament naturist aşi putea sã urmez...vã Mulţumesc!!!!!

Dr. Catalin Luca spunea...

Nu este necesar sa va operati. Dati datele complete pentru reteta tratament naturist: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn, adresa de email

Anonim spunea...

TRATAMENTUL ESTE O MINUNE!iau de vreo doua luni Zeolit deoarece am probleme serioase de sanatate si slava Domnului s au rezolvat!mama mea a comandat Biostem si se simte deja mult mai bine!va multumim ca existati si ca ati relizat acest produs minunat!

Anonim spunea...

Buna seara.Am 40 ani,hernii de disc in diferite stadii, hipertensiune pentru care iau Nebilet 1/2 tableta pe zi,hernie hiatala,esofagita,gastrita(Controloc la nevoie),anemie feripriva din cauza ciclului abundent( hemoglobina 8,3),uter marit (aproape triplu in dimensiune) cu multipli noduli fibromatosi in pereti( cel mai mare nodul cu dimensiunea de 6cm),dermatita cu demodex.As vrea sa stiu daca Biostem ar ajuta si ce alt tratament naturist si ce dieta as putea urma( care sa acopere cat mai multe din afectiunile de mai sus).Adresa mail lilibis23@yahoo.com . Multumesc foarte mult.

Corina spunea...

Bună ziua! Soacra mea a fost diagnosticată acum 2 ani cu cancer la rect.A fost operata, are anus contra naturii permanent.A urmat ședințe de chimioterapie dar la un an a apărut un alt nodul la ficat (malign). A fost operata iar, moment în care doctorul chirurg a văzut ca are atinsa și un pic pleura plămânului(în noiembrie 2017).A fost extirpat tot ce a fost bolnav, dar acum în urma ultimului control (pe 3 mai 2018)s-au văzut la CT 3 noduli la ficat(11,14,16mm) unul de 8 mm la plămân și o "imagine nodulara" (fără masuratoare) intre pancreas și duoden. A făcut comanda de Zeolit silicic și Biostem. Comanda va ajunge în 48 ore și i s-a zis sa ia câte 4 capsule de zeolit dimineață și seara. Biostem bănuiesc ca doar câte o capsula de protector și activator. Îmi puteți confirma, va rog, dacă acestea sunt dozele corecte și care ar fi durata tratamentului pentru a avea efectul dorit? Se poate ajunge la vindecare (având în vedere numărul nodulilor?), sau tinerea sub control a acestora? V-as fi recunoscătoare pentru un răspuns sincer. Va mulțumesc!
Sper din toată inima ca va putea reuși sa treacă peste aceasta boala....

Dr. Catalin Luca spunea...

Pentru acest diagnostic trebuie sa ia Biostem atat dimineata cele 2 capsule , cat si seara. Va rog sa imi dati adresa dvs de email pentru a putea coresponda , caci este necesar sa discutam mai in amanunt cu privire la tratamentul soacrei dvs